Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Fotoblogs » Niederlande

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Fotoblogs

Amsterdam (3)
Rotterdam (1)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Fotoblogs Niederlande

Villamedia Community

Villamedia Community

Villamedia community is een ontmoetingsplaats voor mediaprofessionals. Daarnaast biedt de community uitgebreide mogelijkheden voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar te vinden. Villamedia community is tot stand gekomen met steun van het Stimuleringsfonds voor de Pers.

3 intern -

Harry vd Veen Fotografie

Harry vd Veen Fotografie

Al bijna 5 jaar publiceer ik op deze website mijn foto s. Hieronder tref je de laatste 10 logs aan. Heb je de vorige 250 items gemist? Geen nood, volg de link Archive onderaan deze pagina en je hoeft je voorlopig niet te vervelen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe items meld je dan aan bij mijn mailinglijst. Afmelden kan ook, net zo makkelijk. Ik wens je veel kijkplezier en tot ziens!

3 intern -

Timage Photography Weblog - Waalre, Brabant, Netherlands

Timage Photography Weblog - Waalre, Brabant, Netherlands

To whom it may concern...

3 intern -

Nature Photography by Jan Baks

Nature Photography by Jan Baks

Nature Photography from Goeree,an island in Holland Naturephotography,Natuurfotografie Goedereede

1 intern -

Fotografie: Willem Wernsen - Weblog

Fotografie: Willem Wernsen - Weblog

Een fotograaf, rustig vriendelijk, ontwapenend in zijn optreden. Willem Wernsen. Tijdens de beginjaren van zijn loopbaan als fotograaf portretteert hij bekenden. Al gauw vallen de foto s op door de voelbare relatie tussen fotograaf en model. Wernsen verbeeldt de kwetsbaarheid van de mens en ondersteunt dit in toenemende mate met een uitsnede van de typerende leefomgeving of ontmoetingsplaats. Deze foto s worden met recht portretten genoemd. Het maken van portretfoto s is sinds de industri le revolutie zeker geen ongewone gebeurtenis. In navolging van de bestaande elite, die voorvaderen en verdere belangrijken der familie met statige schilderijen eerden, kwam er voor de minder draagkrachtigen op dat moment de mogelijkheid dit te evenaren. Vooral de toenmalige nieuwe middenstand greep het moderne medium fotografie aan om een fotografisch portret van geliefden aan de wand te krijgen. Dit vaak ter documentatie en als overtuigend bewijs van status. Was het in het voorkomende geval zo dat het portret niet voldoende flatteus was, dan leverde het manipuleren met krab-, schuur- en schildergereedschap een welkome bijdrage aan de ijdelheid. Vooral de fotografen die beroemdheden mochten vereeuwigen, verwierven zelf naam en faam. Willem Wernsen ontwikkelt zich als mensenvriend-fotograaf en portretteert wie hij in vriendschap ontmoet, zonder opsmuk of manipulatie. Dit levert in eerste instantie geen naam en faam op. Immers, wie zijn de mensen op deze fotografie n? Wie kent ze? Maar velen...

1 intern -

DigitalFrog Photography

DigitalFrog Photography

I m an IT guy during the day, and a photographer during the night. I was born in France but now live in Amsterdam Netherlands where the DJ scene and party life is excellent. Photography is more than a hobby now and helps to fund some of my camera gear. Drop me an email mailto: digitalfrog gmail.com if you wish to book me for an event. If you are a model, starting in the business or not, feel free to contact me. I m always looking for new opportunities to make pictures. Just be aware, I m not a studio person. I like a more photojournalistic and realistic feel to the fashion and model photography. I do work on a TFP basis, as long as you are motivated.

3 intern -

meinerswijk.web-log.nl

meinerswijk.web-log.nl

De laatste hobby is sinds 1 jaar fotografie, hier een kleine impressie ervan.

0 intern -

Seraka Photography

Seraka Photography

Seraka Photography

4 intern -

Rick Wezenaar Photography

Rick Wezenaar Photography

Rick Wezenaar Photography Blog on BlogSpot

3 intern -

Cootjes foto en weblog

Cootjes foto en weblog

Mijn leven, mijn fotos

0 intern -

 

 Seite: 1 2 3 4 5 6 7 8 nächste Seite »