Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Verbände » Niederlande

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Verbände

Argentinien (3)
Australien (8)
Belgien (6)
Brasilien (3)
Deutschland (52)
Finnland (3)
Frankreich (10)
Italien (13)
Großbritannien (20)
Kanada (8)
Neuseeland (5)
Niederlande (11)
Norwegen (2)
Österreich (7)
Schottland (5)
Schweiz (25)
Spanien (3)
USA (46)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Verbände Niederlande

Fotobond B.N.A.F.V

Fotobond B.N.A.F.V

Fotobond - Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen. Deze website is van de Bond voor Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen (BNAFV), kortweg Fotobond. Als je wilt weten wie we zijn, wat we doen en waar je dat allemaal kunt beleven, surf uitgebreid door onze website.Kijk naar foto’s van vele individuele fotografen, groepen, wedstrijden in onze rubriek FotogalerieLees bij Activiteiten wat er allemaal gebeurt bij fotograaf, club, afdeling of landelijk. Kijk in Fotobond naar de vele diensten die we aanbieden. Kortom welkom in onze wereld.

3 intern -

Panl - Photography Association of the Netherlands

Panl - Photography Association of the Netherlands

the association stimulates the creativity and professionalism of photography in countless ways. These include organising gatherings, workshops and master classes for members as well as supporting the interests of photographers. For example, all the photographers that are affiliated with PANL are automatically members of Burafo (an association that protects and maintains authors' rights) and the Photographers federation of the Netherlands.

3 intern -

Vereniging van Natuurfotografen Eindhoven

Vereniging van Natuurfotografen Eindhoven

Sinds de oprichting in 1986 is de Vereniging van Natuur Fotografen Eindhoven VNFE een actieve vereniging. E n van haar doelstellingen is het bevorderen van de belangstelling voor natuurfotografie. Dit wordt onder andere bereikt door het uitwisselen van ervaringen en kennis op de maandelijkse verenigingsavonden. Op deze avonden bespreken de leden onderling hun digitale en analoge beelden. Iedere maand wordt een presentatie gegeven. Vaak laat dan een van de leden een bijzondere diaserie zien of wordt een technisch onderwerp besproken. Daarnaast organiseert VNFE regelmatig aparte avonden waarop gastsprekers worden uitgenodigd. Dit zijn vaak bekende natuurfotografen, uit binnen of buitenland! Uiteraard zijn deze avonden voor iedereen toegankelijk. Een andere belangrijke doelstelling is het overdragen van kennis en inzicht in de natuur en het bevorderen van natuurbehoud. Er wordt veel waarde gehecht aan een verantwoorde manier van fotograferen in de vrije natuur. Voorwaarde is dat het maken van foto s nooit ten kosten mag gaan van deze natuur. Regelmatig worden door VNFE exposities georganiseerd. Sinds een groot aantal jaren exposeren zij bijvoorbeeld in het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Oisterwijk en het Milieu Educatie Centrum in Eindhoven. Op deze exposities zijn vaak de foto s te zien die zijn gemaakt tijdens de excursies van VNFE. Want regelmatig trekt de vereniging er op uit om een bijzonder natuurgebied te bezoeken. Vaak worden deze uitstapjes begeleid door een...

2 intern -

Natuurfotografen Verbond Nederland

Natuurfotografen Verbond Nederland

The NVN organises all kinds of activities which follow naturally from the objectives. This includes: - lectures by guest speakers - workshops led by a guest teacher - festivals - photo and or information markets - expositions by members - informative and varied website - information and agenda of the clubs on the NVN website - opportunity for clubs to make their own page on the NVN website - a regular newsletter - collective equipment insurance - opportunity to get a membership card for discount when buying photo articles - making and maintaining foreign contacts - discussing and spreading a code of behaviour for responsible nature photography - transfer of photographic knowledge Working from these targets the NVN hopes to make a contribution to the growth and flourishing of nature photography in the Netherlands. De stichting Natuurfotografen Verbond Nederland NVN is een samenwerkingsverband van Nederlandse Natuurfotografenverenigingen met als doel activiteiten te ontplooien die voor individuele verenigingen niet haalbaar zijn. Belangrijkste activiteit is het Internationaal Natuurfoto Festival dat in principe om de 2 jaar georganiseerd wordt. Het bevorderen van verantwoorde natuurfotografie niet de foto heeft de hoogste prioriteit, maar de eerbied voor en de bescherming van de natuur Het overdragen van kennis en inzicht in de natuur en het stimuleren van natuurbewustzijn, natuurbehoud en milieubeheer.

4 intern -

NIDF Instituut voor digitale fotografie

NIDF Instituut voor digitale fotografie

Het NIDF is hét opleidingsinstituut voor professionele fotografen die zich de digitale techniek eigen willen maken.

3 intern -

Fotografen Federatie

Fotografen Federatie

De Vereniging FotografenFederatie is de koepel die de vier beroepsverenigingen van professionele fotografen BFN, GKf, PANL en SVFN in zich verenigt. De FotografenFederatie houdt zich als brancheorganisatie bezig met belangenbehartiging, voorzover deze niet door een van de individuele verenigingen kan worden uitgevoerd, en derhalve van belang is voor het...

5 intern -

Fotobond B.N.A.F.V

Fotobond B.N.A.F.V

Fotobond - Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen

4 intern -

Natuurfotografengilde.nl

Natuurfotografengilde.nl

De oudste landelijke vereniging van natuurfotografen in Nederland heet u met dit beeld welkom op haar site. Het Natuurfotografengilde NFG is de oudste landelijke vereniging op het gebied van de natuurfotografie in Nederland. Het NFG is in 1977 opgericht met als doel natuurfotografie te bevorderen die in overeenstemming is met de algemeen aanvaarde normen van natuurbescherming. Deze doelstelling is uitgewerkt in een aantal richtlijnen die elk lid van het NFG moet onderschrijven. Het Gilde wil hiermee de toonaangevende vereniging in Nederland zijn op het gebied van de natuurfotografie waarbij de naam impliceert dat het NFG ook staat voor kwaliteit. Het NFG verwacht van haar leden betrokkenheid bij de natuur en een natuur fotografische kwaliteit die gebaseerd is op kennis van de natuur, esthetiek en techniek alsmede een eigen visie. Daarnaast is actieve betrokkenheid bij de vereniging vanzelfsprekend. Een aantal leden van het NFG is beroepsmatig als natuurfotograaf werkzaam. Voor de meeste leden geldt dit niet. Gezamenlijk staan zij borg voor een breed spectrum van kwalitatief hoogwaardige natuurfotografie. Het NFG komt maandelijks bijeen op twee vaste lokaties centraal in Nederland. Op deze ledenavonden wordt eigen werk vertoond en ervaringen uitgewisseld. Ook komen soms technische thema s aan de orde of zijn er presentaties, meest door eigen leden. Daarnaast zijn er de doorgaans druk bezochte jaarlijkse algemene ledenvergadering en zogeheten buitendagen naar fotografisch...

1 intern -

Camera Natura

Camera Natura

Camera Natura is een landelijke gespreksgroep van de Fotobond, die als onderwerp Natuurfotografie heeft gekozen. Deze groep, opgericht in 1982 vormt een kaderfunctie binnen de Fotobond.

2 intern -

BFN Fotografen

BFN Fotografen

Een fotograaf heeft vaak een eenmanszaak. Natuurlijk is daar niets mis mee. Maar soms kan een ruggensteuntje, van een vereniging, onontbeerlijk zijn. Op zulke momenten kan de BFN u met raad en daad bijstaan. De BFN stelt zich hiervoor ter beschikking. Zij doet dit immers al jaren lang met veel succes.

4 intern -

 

 Seite: 1 2 nächste Seite »