Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Schweden » Stockholm

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Dalarna (4)
Gävleborg (3)
Jönköping (5)
Skåne (4)
Stockholm (6)
Västmanland (3)
Västra Götaland (16)
Örebro (2)
Östergötland (3)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Schweden Stockholm

Stockholmsbild

Stockholmsbild

Stockholmsbild är ett medlemsdrivet nätverk för fotointresserade inom Stockholm med omnejd. Medlemmarna driver Stockholmsbild som en ideell förening med webbplats, aktiviteter och möten som grund och ordnar korta utflykter och längre fotoresor, studiebesök och föreläsningar för föreningens medlemmar. Exempel p resor som vi inom föreningen organiserat är Finnhamn, N ttarö, Stora Karlsö och Gotska Sandön. Stockholmsbild har varit p studiebesök p Karolinska sjukhuset, Dramaten, hos Bingo Rim r, Diabolaget och Schönherrs foto. En g ng i m naden anordnar Stockholmsbild m nadsmöte med bildvisning och där vi medlemmar, om s önskas, ger varandra bildkritik.

3 intern -

Lidingö fotoklubb - Välkommen till Lidingö fotoklubb

Lidingö fotoklubb - Välkommen till Lidingö fotoklubb

LFK är en av Stockholmsomr dets största och mest aktiva fotoklubbar med cirka 75 medlemmar. Klubben bildades 1949. Syftet med verksamheten är att ge dig som tycker om att fotografera en plats att träffa likasinnade, utbyta erfarenheter och även lära dig n got nytt. Det är i det personliga mötet vi växer och utvecklas. Vi ordnar m nadsmöten, studiebesök, utflykter och resor. Vi tävlar inom klubben och underlättar för medlemmarna att delta i tävlingar över hela världen. Det digitala fotograferandet dominerar idag och vi har b de dia- och till digitalprojektor. Vid m nadsmötena medverkar professionella fotografer som ger inspiration och nya id er till ditt fotograferande. Under ren har vi gästats av m nga välkända fotografer som Hans Strand, Mattias Klum, Jens Assur, Jacob Forsell, Jeppe Wikström, Elisabeth Ohlson, Peter Gerdehag m.fl.

1 intern -

Sundbybergs Fotoklubb

Sundbybergs Fotoklubb

Sundbybergs Fotoklubb Klubben bildades 1947 och har sedan dess haft sin verksamhet i Sundbyberg.Klubben är ansluten till RSF Riksförbundet Svensk Fotografi

3 intern -

Norrtälje Fotoklubb

Norrtälje Fotoklubb

En sida för fotointrsserade: Under sommaren har v r klubblokal p Stockholmsvägen översvämmats av avloppsvatten fr n restaurang China Gardens kök. Läckan har p g tt tillräckligt länge för att mögel kunnat börja växa p diverse ställen i hela lokalen. I datorrummet blev mer eller mindre allt fukt- och mögelskadat. Nu p g r en totalrenovering av lokalen och vi har tvingats flytta ut allt som gick att rädda. När vi f r flytta tillbaka är fortfarande oklart. Detta medför vissa förändringar i höstprogrammet: Margit och Folke har ordnat oss en tillfällig klubblokal i Vigelsjö, se karta!

3 intern -

Midsommarg rdens Fotoklubb

Midsommarg rdens Fotoklubb

Vi är en skara fotoentusiaster som har v rt hemvist p Midsommarg rden vid Telefonplan i Stockholm. Klubben är en ideell sammanslutning för främjande av fotografin. Medlemsantalet varierar. Under de senaste ren har medlemsantalet ökat och är nu drygt 40. Vi gör v rt bästa för att driva en verksamhet som tillgodoser de flesta intresseriktningar. V r verksamhet är främst bildvisningar och diskussioner kring bilder, men även tävlingar, studiebesök, föredrag av inbjudna personer och annat av intresse för oss fotografer st r p programmet. Vi träffas varannan torsdag med ett längre uppeh ll under sommaren, totalt ca 20 möten per r. rets höjdpunkt är v r utställning som vi har i Midsommarg rdens lokaler under hösten. Alla medlemmar f r ställa ut sina bilder. Midsommarg rdens Fotoklubb är medlem i RSF Riksförbundet Svensk Fotografi och SVEFO östra SVEalands FOtoklubbar . Anmälnings- och deltagaravgifter till tävlingar och utställningar som arrangeras av RSF och SVEFO betalas av klubben.

1 intern -

Ericsson Fotoklubb

Ericsson Fotoklubb

Ericssons Fotoklubb är i första hand till för Ericsson-anställda i Stockholmsregionen, men är även öppen för före detta anställda samt Ericsson-personal som är här på kontrakt. Klubben syftar till att stödja fotografering i allmänhet, och här duger både digital och fimbaserad fotografering. Klubben syftar inte till att vara en elitklubb, utan att finnas till för alla som vill kunna ta bra bilder av det som intresserar oss. Klubben stödjer viss form av fototävling, men tävlandet är inte huvudsaken. Däremot stödjer vi vår utveckling i att kunna skapa bra bilder. För att kunna stödja detta avser vi att hålla kurser och seminarier, samt att försöka få intressanta föredrag på våra månadsmöten.

3 intern -