Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Schweden » Skåne

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Dalarna (4)
Gävleborg (3)
Jönköping (5)
Skåne (4)
Stockholm (6)
Västmanland (3)
Västra Götaland (16)
Örebro (2)
Östergötland (3)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Schweden Skåne

Fotografiska Föreningen i Malmö

Fotografiska Föreningen i Malmö

Vi visar och diskuterar fotografier, anordnar studiebesök och resor, lyssnar på inbjudna föredragshållare, tävlar mm.Vi träffas varannan måndag kl 19.00 i vår möteslokal vid Lorensborgstorget (utom på sommaren).Alla fotointresserade är välkomna! Fotografiska föreningen i Malmö bildades den 4:e februari 1936. Vi är en av de äldsta och mest aktiva fotoklubbar i landet. Internationell verksamhet har vi bedrivit ända sedan 1940-talet. I internationella utställningar har vi med framgång deltagit i mer än 60 länder. Från Japan i öster till USA i väster. Vi har också regelbunden kontakt med 10-12 länder. Som enda fotoförening i Sverige genomför vi en årlig internationell utställning. Denna utställning är en digital utställning och vi hade senast deltagare från alla världsdelar.

2 intern -

FK Kamera - Fotoklubben Kamera i Ängelholm

FK Kamera - Fotoklubben Kamera i Ängelholm

Alla möten äger rum i klubblokalen vid Skörpinge gamla skola Samling kl. 18:30 - för eventuellt inlämning av bilder, sm prat, mm. Mötet börjar kl. 19:00. Visning av digitala bilder i projektor, analys och diskussion. Dito m nadstävling, ev. med motto. Bilder bör lämnas som högkvalit JPEG i storlek 1280x1024 pixlar färgprofil sRGB . Digitala mörkrummet. Diacup, utan motto, deltagaravgift 3:- bild, summan tillfaller vinnaren.

2 intern -

Vellinge Fotoklubb

Vellinge Fotoklubb

Välkommen till VELLINGE FOTOKLUBB, en förening som ständigt har m nga järn i elden. Detta är föreningen för dig som är intresserad av bilder och fotografering. Vi träffas en g ng i m naden, den första onsdagen i m naden kl. 19.00. D tittar vi p bilder och bildspel, samtalar om fotografi, byter tips och träffar likasinnade.

2 intern -

Helsingborgs Fotoklubb - Bilder fr n Sverige, Skandinavien och hela Världen.

Helsingborgs Fotoklubb - Bilder fr n Sverige, Skandinavien och hela Världen.

Helsingborgs Fotoklubb Pärlan bildades 1988 under namnet Fotoklubben Pärlan. Samma r invigdes den första klubblokalen med ett fullt utrustat labb. 1998 invigdes den nuvarande lokalen p Villatomtsvägen 10. 1999 lades Helsingborgs Fotoklubb ner sin verksamhet och gick upp i FK Pärlan. Samma r beslöt FK Pärlan att anta namnet Helsingborgs Fotoklubb Pärlan.Vi har det senaste ret ökat v r medlemslista i ett rasande tempo. Tillströmningen ser vi som n got mycket positivt och att vi är p rätt sp r. Träffas gör vi som vanligt varje tisdagskväll i lokalen p Villatomtsvägen 10 Kl 19:00. Vi försöker att ha n gon verksamhet för alla medlemmar och därför varierar vi v ra tisdagsträffar med olika verksamheter. Klubben är ansluten till Riksförbundet Svensk Fotografi och Distriktet Sk nes Fotoklubbar.Vi är förnärvarande c:a 80 medlemmar i blandad lder, tjejer och killar, digitala och analoga och ett par svart vit entusiaster.

2 intern -