Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Schweden » Jönköping

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Dalarna (4)
Gävleborg (3)
Jönköping (5)
Skåne (4)
Stockholm (6)
Västmanland (3)
Västra Götaland (16)
Örebro (2)
Östergötland (3)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Schweden Jönköping

Bankeryds Fotoklubb

Bankeryds Fotoklubb

Bankeryds Fotoklubb informerar om sina aktiviteter och bilder. Bankeryds Fotoklubb har sedan den grundades 1952 arbetat för att främja och sammanföra alla som har ett fotointresse. Bankeryds Fotoklubb är en ideell, oberoende förening. Vi träffas varje månad över en kopp kaffe och en fralla för att diskutera bilder. Ofta har vi en gäst som visar sina bilder.Vi tävlar med diabilder och digitala bilder, svartvita och färgbilder på papper, t.ex. månadens bild, kollektion och årets bild. Bilderna redovisas sedan efter att dom bedömts av en annan fotoklubb. Fältskjutning är en resa som anordnas av klubben, där vi fotograferar tillsammans. På våren har vi fältskjutning för våra diabildsfotografer och på sensommaren är det svartvitt och färg. Här har hela familjen tillfälle att följa med på en trevlig utflykt.I klubblokalen träffas vi, kopierar , fotograferar i vår studio och har kurser såsom mörkrumsteknik, porträttfoto. Kurserna anordnas då efterfrågan är tillräcklig. Vi framkallar film, och kopierar bilder i eget mörkrum. Vi har flera förstoringsapparater och kan kopiera negativ upp till 6 x 7 cm.

1 intern -

Fotoklubben, SAAB Jönköping

Fotoklubben, SAAB Jönköping

Vår fotoklubb är till för anställda vid Saabs nuvarande och tidigare enheter i Jönköping, samt deras familjer. Klubbens målsättning är att ge ökade kunskaper om fotografering och att öka intresset för fotografering som en meningsfull fritidssysselsättning.

3 intern -

Värnamo Fotoklubb

Värnamo Fotoklubb

Välkommen till Värnamo Fotoklubbs hemsida. V r strävan är att presentera klubben, dess medlemmar och deras alster. Är just Du fotointresserad? D kanske v r klubb är n got för dig. Läs mer under menyrubriken intresserad? Skriv gärna en rad i V r gästbok och tala om att just Du varit p besök hos oss. Klubblokal: Myntgatan 3, Värnamo Vissa dokument p denna hemsida visas i s.k. PDF-format som du behöver gratisprogrammet Adobe Reader för att kunna läsa, det kan du hämta här.

0 intern -

Huskvarna Fotoklubb

Huskvarna Fotoklubb

Huskvarna fotoklubb bildades 1943 och har idag ca 70 medlemmar, b de äldre och yngre. Den ordinarie verksamheten best r av m nadsmöten, d det bl.a. visas bilder, b de av klubbens egna medlemmar och andra bildvisare, och redovisas tävlingsresultat. Självklart blir det mycket fotosnack under fikat! Under vinterhalv ret har vi bildvisningar varje söndag, d det ges tillfälle till friare diskussioner. V r och sommar anordnas d och d dagsutflykter. Vi kan erbjuda v ra medlemmar ett stort mörkrum, b de för svartvitt och färg. Klubben har även terkommande utställningar p Huskvarna bibliotek.

1 intern -

Eksjö Fotoklubb

Eksjö Fotoklubb

Vi arbetar b de med digitala bilder, och vanliga bilder. Är du intresserad att framkalla egna svart vita bilder, s finns möjligheten även till detta.

0 intern -