Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Schweden » Gävleborg

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Dalarna (4)
Gävleborg (3)
Jönköping (5)
Skåne (4)
Stockholm (6)
Västmanland (3)
Västra Götaland (16)
Örebro (2)
Östergötland (3)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Schweden Gävleborg

Sandvikens Fotoklubb

Sandvikens Fotoklubb

OBS! Denna sida har just nu bristande struktur och inneh ll. Men kika gärna in senare för att se det färdiga resultatet. Du har hittat in p Sandvikens Fotoklubbs hemsida. Bla bla, här kan det st allt möjligt roligt som rör väkommnandet mm. Vad klubben sysslar med och s dant som är spännande för den vidkommande bilden av klubben. Sedan kan man garanterat läsa här om verksamheten med mera. Det här skriver jag bara för utfyllnad för att f se om det syns och fungerar bra.

2 intern -

Ljusdals Fotoklubb

Ljusdals Fotoklubb

Ljusdals Fotoklubb har vid ett flertal tillfällen, deltagit i dokumentation av kommunens utveckling, näringsliv kultur, utbildningar mm. Denna dokumentation har presenterats i form av utställningar p biblioteket och p Ljusdalsbygdens museum. Klubben har idag ca 50 medlemmar och dessa är glädjande nog inte uteslutande män. Vi har ett antal ungdomar som är aktiva och v r förhoppning, liksom förmodligen de flesta fotoföreningars är att antalet ungdomar ska öka. Vi vill s gärna dela med oss av den glädje och kreativa stimulans som fotograferandet ger.

2 intern -

ALFTA EDSBYN FOTOKLUBB

ALFTA EDSBYN FOTOKLUBB

Alfta-Edsbyn fotoklubb är en aktiv klubb med cirka 60 medlemmar. Klubblokalen ligger i Edsbyn där vi har regelbundna aktiviteter och möten. Klubben har m nadsmöten med aktuella ärenden, diskussioner samt tävling med diabilder och utskrifter. Vi har även fotokvällar med exempelvis bildvisningar. Att diskutera kameror och bilder är ocks viktiga inslag dessa kvällar. Efter behov och önskem l ordnar vi kurser och temakvällar om kameran, mörkrummet, fototeknik och digitalteknik. Vi har tillg ng till välutrustat mörkrum, studio, dator med scanner och skrivare.

3 intern -