Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Schweden » Dalarna

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Dalarna (4)
Gävleborg (3)
Jönköping (5)
Skåne (4)
Stockholm (6)
Västmanland (3)
Västra Götaland (16)
Örebro (2)
Östergötland (3)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Schweden Dalarna

Ludvika Fotoklubb

Ludvika Fotoklubb

Ludvika Fotoklubb har c:a femtiofem medlemmar varav ett trettiotal aktiva. Vi träffas varannan onsdagskväll (jämna veckor) kl. 18:30 i vår lokal på Östra Storgatan 26 B i Ludvika. För att lära oss mer och få inspiration ordnar vi föreläsningar och bildvisningar av fotografer, amatörer och etablerade både från vår egen klubb och utifrån.I klubben finns en stor kunskap om fotograferandets konst, som det generöst delas med av. Vi har så mycket att lära av varandra. Vi diskuterar utrustning, bildkomposition, beskärning av bilder, mörkrumsarbete, ljussättning, motivval etc. Vi ger varandra konstruktiv kritik om den efterfrågas, allt för att vi skall bli bättre fotografer.Utöver det så pågår en kamratcirkel i svart-vitt foto. Nya kurser planeras i både svart-vitt och digitalt i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan. (Dessa kommer igång så fort deltagarantalet är tillräckligt stort).

2 intern -

Falu Fotoklubb

Falu Fotoklubb

Klubbens ändam l är att verka för den fotografiska konstens utveckling och att utgöra ett samband mellan personer intresserade härför. Klubben är ansluten till Riksförbundet Svensk Fotografi, Sveriges Fotoklubbar RSF samt till Mälardistriktet av RSF.

1 intern -

Grängesbergs Fotoklubb

Grängesbergs Fotoklubb

Grängesbergs fotoklubb bildades för över 60 r sedan. Föreningen vänder sig till fotointresserade i alla ldrar. M let med verksamheten är att utveckla v rt eget intresse för foto i alla dess former samt försöka sprida detsamma i vidare cirklar. Klubben är ansluten till Riksförbundet Svensk Fotografi, Sveriges Fotoklubbar RSF samt till Mälardistriktet av RSF. Vi har regelbundna träffar en söndag varje m nad i en lokal vi hyr av BRF Grängeshus nr 2 p Lindvägen 24A i Grängesberg. I skyltfönstret till lokalen har vi bildutställning ret runt.

2 intern -

Gagnefs Fotoklubb

Gagnefs Fotoklubb

Alla är varmt välkomna som medlem i Gagnefs fotoklubb, nybörjare som rutinerade, unga som gamla... Som medlem f r du under medlems ret flera brev med personliga kallelser till alla aktiviteter men klubben vill helst kunna skicka denna information via e-post. Det sparar tid och dyra portokostnader. Dessutom kan ändringar och färsk information snabbt skickas ut till medlemmarna.

3 intern -