Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Schweden

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Dalarna (4)
Gävleborg (3)
Jönköping (5)
Skåne (4)
Stockholm (6)
Västmanland (3)
Västra Götaland (16)
Örebro (2)
Östergötland (3)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Schweden

Enköpings fotoklubb

Enköpings fotoklubb

Enköpings Fotoklubb grundades 25 januari 1992 av John Marin och Anders Juhlin. Det konstituerande mötet hölls på dåvarande biljardsalongen på Kungsgatan 27 i Enköping. Sedan många år tillbaka ger EFK tillsammans med Enköpings kommun ut en kalender med motiv från Enköpings parker. Kalendern säljs av medlemmarna och av Gestbloms bokhandel. Första helgfria tisdagen varje månad (utom januari, juli och augusti) har vi klubbmöte kl 19.00. Då ägnar vi kvällen åt att prata om och titta på bilder, planera ett fotoprojekt, lär oss redigera bilder i Photoshop eller något annat fotorelaterat. På senare år har vi hållit möte på Wallinska gården.

3 intern -

Kristinehamns Fotoklubb

Kristinehamns Fotoklubb

Kristinehamns fotoklubbs äldste medlem och en av Sveriges bästa amatörfotografer Georg Lindsten har lämnat oss. Georg var fotoklubben i Kristinehamn trogen under alla r sedan 1947, d han kom med för första g ngen. Även under en period av sitt liv hade sitt arbete förlagt till Jokkmokk. S väl nationellt som internationellt n dde han stora framg ngar som amatörfotograf. Av Europeiska fotofederationen erhöll Georg en av de högsta utmärkelser en amatörfotograf kan f . Han hade framg ngar p fotoutställningar i hela världen och var ofta publicerad i tidskrifter och tidningar samt i Riksförbundet Svensk Fotografis rsbok. Trots framg ngarna tillhörde han de f som gärna lärde ut av sitt kunnande till den yngre generationen, vilket för m nga av oss gjorde att vi förskonades fr n m nga nybörjarfel. Fick man n got fototekniskt problem var det bara att fr ga Georg. Han var dessutom blygsam framhöll gärna andras kunnande framför sitt eget.

2 intern -

Karlskrona Fotoklubb

Karlskrona Fotoklubb

Välkommen till Karlskrona Fotoklubb. Till oss är alla välkomna som medlemmar för att kunna delta vid v ra träffar, kurser och utflykter. Bildbedömningar? Maila oss innan s tar vi gärna emot bildbedömningar fr n andra klubbar. Kanske ni även vill bedöma v ra bilder?

1 intern -

Köla Fotoklubb

Köla Fotoklubb

Klubblokal i B lstad och även en arbetslokal i Koppom Klubbmöten en g ng i m n. ej juni, juli och augusti . Vi tittar p bilder, dricker kaffe och redovisar v ra tävlingsbilder. Alla är välkomna att besöka oss utan tv ng p medlemskap. Ring till Inger, tel. 0571-341 10 eller Acke tel. 0570-377 00 Du kan även skicka ett E-brev. Vi är anslutna till RSF Ger ut en almanacka, i färg o svart vitt, med bilder tagna av medlemmar och arkivbilder

2 intern -

Uppsala Fotografiska Sällskap

Uppsala Fotografiska Sällskap

Uppsala Fotografiska Sällskap bildades 28 mars 1941. Sällskapet har till syfte att företrädesvis inom Uppsala med omnejd utgöra ett föreningsband mellan dem som äro intresserade av fotografi och att genom anordnande av sammankomster, föredrag, utställningar och tävlingar, främja utövandet av fotografikonsten i dess skilda former.

3 intern -

Storsjöbygdens fotoklubb

Storsjöbygdens fotoklubb

Info fr n styrelsen Det är en händelserik tid som ligger framför oss. Utställning p Folkets hur, tematävling, m nadsmöte och diskussionsmöten p Svenssons Caf . Lämna gärna tips p fotolänkar av alla slag.

3 intern -

Ume Fotoklubb

Ume Fotoklubb

Ume Fotoklubb- En mötesplats för alla fotointresserade i Ume .

3 intern -

Skellefte Fotoklubb

Skellefte Fotoklubb

Skellefte fotoklubb - föreningen i Skellefte för amatörfotografer här visas bl a medlemmarnas fotoutställningar.

1 intern -

Traktörens fotoklubb

Traktörens fotoklubb

Traktörens fotoklubb är öppen för alla som arbetar eller har arbetat p fastighetskontoret stadsbyggnadskontoret stadskansliet och trafikkontoret i Göteborg.

2 intern -

Enskede Fotoklubb

Enskede Fotoklubb

Enskede Fotoklubb har drygt 80 medlemmar i varierande lder. Vi är en av Sveriges största klubbar och bildades 1950. Vi träffas den första tisdagen varje m nad utom juli och augusti . De flesta mötena h lls i Kulturhuset i Skarpnäck och börjar kl 19.00, kom gärna i god tid. N gon g ng per termin anordnas utflykter, b de planerade och spontana.

2 intern -

 

 Seite: 1 2 nächste Seite »