Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande » Zuid-Holland-Zuid

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Amsterdam (2)
Drenthe (4)
Friesland (5)
Gelderland Zuid (16)
Groningen (5)
Kennemerland (8)
Limburg (9)
Noord-Brabant-Oost (20)
Noord-Brabant-West (17)
Noord-Holland-Noord (10)
Overigen (1)
Utrecht-'t Gooi (19)
Transijssel (7)
Twente (6)
Zeeland (4)
Zuid-Holland-Noord (6)
Zuid-Holland-Zuid (17)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande Zuid-Holland-Zuid

Amateur Fotoclub RET

Amateur Fotoclub RET

Wij willen u helpen om van “kiekjes maken” over te stappen naar écht fotograferen. Voor de ervaren fotograaf is er ruim gelegenheid om tips en trucs uit te wisselen en te bespreken met de andere “oude rotten”. Hoe kunnen wij u helpen?· Clubavonden met lezingen, demonstraties en cursussen· U meenemen tijdens onze fototochten· U kennis laten maken met diverse fotografische apparatuur· Met onze bibliotheek en het circuleren van fotobladen· Een grote bijeenkomst met vijf andere fotoclubs, waar bekende fotografen u rondleiden door hun vakgebied· Op bezoek gaan bij of ontvangen van andere fotoclubs De fotoclub is een dynamische vereniging, die door de jaren heen alle ontwikkelingen in de fotografie op de voet heeft gevolgd. Onze opstelling: iedereen die interesse heeft in fotografie – op welke manier dan ook – is bij ons aan het goede adres.

3 intern -

Fotoclub De Rarekiek

Fotoclub De Rarekiek

Op deze website willen we laten zien wat onze leden bezighoudt en wat voor beelden we make

3 intern -

Fotoclub VPR amateurfotografie

Fotoclub VPR amateurfotografie

Fotoclub VPR is een fotoclub voor amateur-fotografen te Voorne Putten en Rozenburg en is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen.

2 intern -

Fotoclub Zwijndrecht

Fotoclub Zwijndrecht

Fotoclub Zwijndrecht is een grote landelijk gerenommeerde fotoclub en lid van de Fotobond. Wij willen een platform zijn voor hedendaagse creatieve fotografie. Onze leden zijn beginnend of zeer ervaren, jong of wat minder jong, man of vrouw.Je vindt bij ons digitaal en analoog werkende fotografen die zowel in zwart-wit als in kleur fotograferen. Fotoclub Zwijndrecht in 't kort:Iedere maandagavond van september t/m mei hebben we een clubavond.Elk seizoen houden we instructie- en workshopavonden.De techniek is natuurlijk van belang, maar we bespreken foto's met het accent op de inhoud en de creativiteit.We houden aparte bespreekavonden voor beginnende fotografen.Je vindt bij ons een fraaie expositieruimte en een gezellige bar.We organiseren lezingen door gerenommeerde fotografen.Je kunt bij ons iedere zondagmorgen mee met een foto-excursie.We organiseren bezoeken van en aan andere fotoclubs.Je vindt bij ons een doka, een studio en digitale apparatuur.Onze 'Fotogalerie Zwijndrecht' is elke zaterdag van elf tot vier uur geopend met iedere maand een andere expositie van een goede fotograaf of een collectief van fotografen....

2 intern -

DAF, Dordtse Amateur Fotografen

DAF, Dordtse Amateur Fotografen

Onze vaste clubavond is op dinsdagavond van 20.00 - 22.15 uur.Buiten deze avond om zijn er nog diverse activiteiten. Excursies, studio/ modelfotografie, mentor begeleiding in kleine groepjes, workshops digitale fotobewerking. Regelmatig zijn er foto's van leden te zien op tentoonstellingen in Dordrecht en omgeving. Ook geven wij een cursus fotografie voor beginners.Wilt u meer doen met uw fotografie, samen met andere enthousiaste fotografen, dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend een paar clubavonden mee te maken.

1 intern -

Fotowerkgroep Ommoord Fotoclub Rotterdam

Fotowerkgroep Ommoord Fotoclub Rotterdam

Fotowerkgroep Ommoord is een fotoclub waar iedere amateurfotograaf van harte welkom is, ongeacht apparatuur of genre.U vindt hier allerlei informatie over de fotoclub.Hier kunt u zien wat voor activiteiten Fotowerkgroep Ommoord zoal heeft, waar onze bijeenkomsten plaatsvinden, en meer te weten komen over de geschiedenis van de club. Wij willen vooral een gezelligevereniging zijn, waar iedere amateurfotograaf welkom is.Ons doel is vooral om van elkaarte leren en met elkaar de gemeenschappelijke interesse in fotografie op een creatieve en enthousiaste wijze te delen. Dat doen we door wekelijks op donderdagavond van 20:00 uur tot circa 22:30 uur te verzamelen in ons clubgebouw en gemeenschappelijk activiteiten te ondernemen.

2 intern -

AFC De Maasstad - Kralingseveer

AFC De Maasstad - Kralingseveer

Alle leden zijn ook lid van de Bond van Nederlands Amateur Fotografen. De BNAF organiseert jaarlijks diverse wedstrijden en daar wordt door de club actief aan deelgenomen. Gedurende haar lange bestaan is vaak met succes deelgenomen aan deze foto-wedstrijden. Los daarvan organiseert eigen opdrachten en de resultaten worden vaak geëxposeerd, met name in de regio.Hoe wordt iemand lid van een foto-club? Één van onze leden vertelde: je laat wat foto’s aan vrienden en bekenden zien, die reageren dan dat je er “oog” voor hebt of zelfs talent, “daar moet je wat mee doen”. Als U zich hierin herkent aarzelt U dan niet om eens vrijblijvend op bezoek te komen bij Fotoclub “De Maasstad”. Elke dinsdag-avond om 19:30 uur in buurthuis “Rendierhof” in Kralingseveer

2 intern -

Fotoclub de Phoenix

Fotoclub de Phoenix

Excursies worden in clubverband georganiseerd of door enkelen leden. Zo werd een reisje naar Naarden georganiseerd door enkele leden. Ieder lid is dan van harte welkom om mee te gaan. Behalve oog voor foto's, gaat de interesse ook naar andere zaken uit. De boog kan niet altijd gespannen staan..... Onder leiding van één van de leden wordt er gefotografeerd. De modellen zijn vrijwilligers en gevraagd om te poseren. Het zijn geen professionele modellen. Er wordt op locatie (buiten) gefotografeerd, als het weer en het licht dit toelaten. De fotoclub beschikt over voldoende ruimte voor een kleine studio. Hierin hangen achtergrondrollen en staan diverse soorten verlichting. Enkele leden beschikken over studio-flitsapparatuur. Bij fotografie in de studio wordt wat uitgebreider stilgestaan bij verlichtings- en lichtmeettechnieken.

1 intern -

Foto WorkShop Maassluis

Foto WorkShop Maassluis

FWS Maassluis is de gezelligste fotoclub in het Rijnmondgebied waar veel geleerd wordt van elkaar waar regelmatig een gastspreker komt vertellen over zijn foto

3 intern -

AFVR - amateur fotografen vereniging rotterdam

AFVR - amateur fotografen vereniging rotterdam

De AFVR is opgericht op 1 december 1901 en daarmee de oudste vereniging voor amateurfotografie in Rotterdam en neemt nog steeds een prominente plaats in binnen de landelijke Fotobond. De vereniging is thuis in Rotterdam, maar heeft gezien de herkomst van haar leden ook een duidelijke regionale functie. De club organiseert werkavonden en foto-excursies; er worden spreekbeurten gehouden door bekende fotografen uit het professionele en het amateur-circuit en wedstrijden en tentoonstellingen zijn regelmatig terugkerende activiteiten. Het lidmaatschap van de Fotobond opent voor de leden de mogelijkheid om deel te nemen aan landelijke en regionale activiteiten. Ook ontvangen onze leden het kwartaalblad "In Beeld" dat de Fotobond uitgeeft.

2 intern -

 

 Seite: 1 2 nächste Seite »