Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande » Zuid-Holland-Noord

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Amsterdam (2)
Drenthe (4)
Friesland (5)
Gelderland Zuid (16)
Groningen (5)
Kennemerland (8)
Limburg (9)
Noord-Brabant-Oost (20)
Noord-Brabant-West (17)
Noord-Holland-Noord (10)
Overigen (1)
Utrecht-'t Gooi (19)
Transijssel (7)
Twente (6)
Zeeland (4)
Zuid-Holland-Noord (6)
Zuid-Holland-Zuid (17)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande Zuid-Holland-Noord

Leidse Amateur Fotografen Vereniging Leiden

Leidse Amateur Fotografen Vereniging Leiden

De LAFV staat voor de Leidse Amateur Fotografen Vereniging. De LAFV is opgericht in november 1922 en telt ongeveer 50 leden in de leeftijd van 25 tot 80 jaar. Drie tot 4 keer per maand komen de leden van de LAFV bij elkaar in Wijkvereniging "Aktief", Berlagestraat 2 in Leiden (behalve in de zomermaanden).Tijdens de clubavonden wordt elkaars fotowerk besproken, tonen de verschillende werkgroepen (zie onder) hun laatste resultaten, worden sprekers uitgenodigd, organiseren we technische avonden, houden we onderlinge wedstrijden rond een bepaald thema etc. etc.Het doel van deze avonden is met name om van elkaars foto's te leren en inspiratie op te doen.

2 intern -

Fotogroep Zoetermeer

Fotogroep Zoetermeer

De Fotogroep is voor beginnende en gevorderde fotografen die, eventueel vanuit verschillende standpunten, de fotografie primair (gaan) zien als een persoonlijk uitdrukkingsmiddel. De leden van de Fotogroep hebben gemeen, dat zij technisch goede foto's willen maken met een persoonlijke visie op het gefotografeerde object.Door een kritische bespreking van het fotowerk wordt het inzicht in de eigen prestaties verdiept. Hierdoor heeft de fotograaf de mogelijkheid zijn techniek te verbeteren en zijn fotografische doelstellingen beter te realiseren. WerkgroepenEr zijn momenteel drie werkgroepen waarin leden met een thematische of inhoudelijke fotografische voorkeur actief kunnen zijn, namelijk:portretfotografie. digitale beeldbewerking. architectuurfotografie.landschapfotografie Diverse leden nemen ook deel aan landelijke werkgroepen, zoals de landelijke groep Portretfotografie van de Fotobond.

2 intern -

Fotowerkgroep Silhouet - Wassenaar

Fotowerkgroep Silhouet - Wassenaar

Fotowerkgroep Silhouet bestaat sinds 1978. De groep, thans ca 25 leden tellend, heeft vanaf die tijd allerlei activiteiten ontplooid met als enig doel: de leden meer plezier te laten beleven aan hun hobby fotografie. De leden van Silhouet exposeren enkele malen per jaar als groep en worden ook regelmatig individueel gevraagd om te exposeren. Silhouet doet ook mee aan foto"wedstrijden" op regionaal en landelijk niveau. Onze werkgoep komt elke 1e en 3e woensdag van de maand, van september tot juni, in het Polanencentrum aan het van Polanenpark 105 bijeen. De toegang is rolstoelvriendelijk.

1 intern -

Dia en Fotoclub 's-Gravenzande

Dia en Fotoclub 's-Gravenzande

Welkom op de website van Dia- en Fotoclub 's-Gravenzande.

1 intern -

het twaalfde gebod

het twaalfde gebod

Het Twaalfde Gebod is een Delftse fotogroep die in 1999 is opgericht door Marcel Hoogendijk Theo van Geenen en Mario Bentvelsen. De groep is aangesloten bij de Fotobond. De leden zijn tevens actief in de Landelijke Gespreksgroep Fotojournalistiek.

2 intern -

Fotoclub Delft Holland

Fotoclub Delft Holland

Fotoclub 59, kortweg FC 59, is een onafhankelijke vereniging die liefhebberfotografen uit Delft en omgeving plezier wilt laten beleven aan het maken, afwerken, tonen en bespreken van eigen en andere fotografische werken. Zwart witfoto s, kleurenfoto s, of dia s blijft om het even, ook of die met een analoge of digitale camera tot stand zijn gebracht maakt niet uit. Een enkeling werkt nog in de analoge doka, anderen maken analoge opnames, scannen hun negatieven of dia s en werken digitaal af. Het merendeel maakt de opnames met een digitale camera. De club bestaat uit zo n 45 mensen, die eenmaal per veertien dagen op dinsdagavond bij elkaar komen. FC 59 is op 9 december 1959 opgericht en is aangesloten bij de Fotobond. FC 59 heeft een gevarieerd jaarprogramma dat hopelijk voor ieders wil wat biedt. Op de eigen bespreekavonden wordt het door de leden meegenomen werk getoond en besproken. Naast de eigen jaarwedstrijd doet FC 59 als club mee aan diverse nationale en internationale wedstrijden zoals de fotowedstrijden van de Fotobond. FC 59 organiseert met groot succes de internationale wedstrijd voor zowel dia s als digitale bestanden, de 6th Image Salon Delft 2008 Regelmatig komen bij FC 59 andere fotoclubs op bezoek die hun werk aan ons komen tonen. Vaak gaat dit met een tegenbezoek aan de bezoekende club gepaard. Met een aantal leden laat je dan werk zien wat je de afgelopen periode hebt gemaakt. Soms komt er een spreker-fotograaf die met zijn foto s een goed verhaal weet te...

3 intern -