Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande » Zeeland

 
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande Zeeland

Fotogroep Schouwen Duiveland

Fotogroep Schouwen Duiveland

Bij de fotogroep Schouwen-Duiveland is iedereen welkom. Veel ervaring of juist een beginner, het maakt niet uit. Ons doel is samen plezier te beleven aan onze hobby: fotografie. Daarbij hopen wij veel van elkaar te leren. Dat doen we tijdens de clubavonden en een paar keer per jaar trekken we er op uit om op een bijzondere locatie foto’s te maken. De clubavonden zijn op maandag, eens in de 14 dagen in het dorpshuis Renesse (hoofdingang, eerste verdieping). Aanvang 20.00 uur.

2 intern -

Fotoclub de Draadontspanner

Fotoclub de Draadontspanner

Wij komen bijeen om elkaars foto's te bekijken en van de opbouwende kritiek te leren, met als doel nog betere foto's te maken. Het is inspirerend om foto's van andere clubleden te bekijken, je kunt dan aan de maker tips en adviezen vragen. Wij organiseren verschillende activiteiten zoals: onderlinge fotowedstrijden - werken in groepsverband - exposities - fotografie op locatie - modelfotografie - avonden waar sprekers worden uitgenodigd - roulatie van fotobladen

2 intern -

Fotoclub Valkenisse

Fotoclub Valkenisse

De fotoclub voor amateur fotografen uit Valkenisse en omstreken. Neem gerust eens een kijkje op de fotosite.Heb je interesse om een clubavond bij te wonen, dan ben je hartelijk welkom. Kijk op onze agenda wanneer we een clubavond hebben en kom naar de Couburg aan de Duinstraat in Koudekerke. Zij komen daartoe bijeen, tweewekelijks, op maandagavond in de “Couburg’’, Duinstr. 4 in Koudekerke.Fotoclub “Valkenisse”, is aangesloten bij de “Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Vereniging”, BNAFV, de Fotobond, en heeft tot doel:het bevorderen van de fotografie door vrije fotografen;de technische en esthetische vorming van vrije fotografen.

2 intern -

Fotogroep Goes

Fotogroep Goes

FotoGroep Goes is een vereniging van vrijetijdsfotografen uit Goes en omgeving. Leden van de vereniging zijn foto-amateurs die óók in clubverband hun hobby willen uitoefenen. Het doel van de vereniging is dat de leden individueel en in clubverband de fotografie beoefenen en het bevorderen van de vrijetijdsfotografie in het algemeen. FotoGroep Goes is aangesloten bij de Fotobond, een landelijk orgaan waarbij vele fotoclubs in Nederland zijn aangesloten. De in Zeeland bij de Fotobond aangesloten clubs vormen de afdeling Zeeland, die gezamenlijk activiteiten organiseren.

3 intern -