Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande » Utrecht-'t Gooi

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Amsterdam (2)
Drenthe (4)
Friesland (5)
Gelderland Zuid (16)
Groningen (5)
Kennemerland (8)
Limburg (9)
Noord-Brabant-Oost (20)
Noord-Brabant-West (17)
Noord-Holland-Noord (10)
Overigen (1)
Utrecht-'t Gooi (19)
Transijssel (7)
Twente (6)
Zeeland (4)
Zuid-Holland-Noord (6)
Zuid-Holland-Zuid (17)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande Utrecht-'t Gooi

Fotokring Flits Woudenberg

Fotokring Flits Woudenberg

Fotokring Flits Woudenberg is een groep van enthousiaste fotografie liefhebbers uit Woudenberg en omgeving die op een educatieve en creatieve wijze samen met hun hobby bezig willen zijn. Het kalenderjaar wordt afgesloten met een WEDSTRIJD die steeds een verplicht onderwerp heeft, zoals bv. Transport, Doorkijkje, Mens in beeld - Moeder/dochter. etc. Officieel gejureerd door Erwin Lam, vergezeld van een juryrapport en een mooie wisseltrofee. Het seizoen wordt afgesloten met een onderling gejureerde wedstrijd,Fotografie is een hobby voor iedereen. Wie in het bezit is van een camera kan zich aansluiten bij Fotokring FLITS. Beginner of gevorderd, fanatiek of gematigd, analoog of digitaal, iedereen is welkom. Aspirant leden mogen een paar keer vrijblijvend een avond bijwonen om de sfeer te proeven. Pas daarna besluiten zij of ze lid willen worden. Lid worden kan op elk m

2 intern -

Fotogroep 'De Essentie'

Fotogroep 'De Essentie'

Uiteenlopend in leeftijd van 20 tot 75 jaar.Ondanks de verschillen in leeftijd, hebben ze allen één ding gemeen: ze zijn gegrepen door de fotografie.De leden bestaan uit beginnende en gevorderde fotografen.Ieder lid van de groep is met zijn eigen fotografie bezig. Dat kan betekenen: landschap, portret, journalistiek of anders. Er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van de eigen creativiteit binnen de groep. Er is geen enkele dwang wat betreft onderwerpen. Deze avonden worden over het algemeen druk bezocht en worden door de groepsleden als zeer inspirerend ervaren.

3 intern -

Nivon FWG Utrecht

Nivon FWG Utrecht

De bijeenkomsten zijn om de week op maandagavond in het Nivon clubgebouw Rotsoord 20 in Utrecht, en beginnen (tenzij anders aangekondigd) om 20.00 uur. Het voorafgaande informele gedeelte is ook gezellig en informatief, en dat begint al om 19.30 uur, wanneer de zaal opengaat.Wij werken aan de hand van thema's. In 2008 was het thema bijvoorbeeld "Street Life", foto's in kleur of zwart-wit.De leden bieden een doorlopende fotopresentatie aan in de vijf wissellijsten in ons NIVON-centrum.Bij de foto's in de zaal ligt ook een "Gastenboek Fotoclub". Hierin vindt u een beschrijving van de geëxposeerde foto's. Ook kunt u daarin eventueel uw reacties opschrijven.

1 intern -

AFC Flevo Huizen - fotografen zie ook onze jubileum expositie

AFC Flevo Huizen - fotografen zie ook onze jubileum expositie

Iedereen die graag fotografeert en zijn of haar resultaten wil verbeteren, is hartelijk welkom op Fotoclub Flevo. Wij zijn een kleine, enthousiaste club van beginnende en gevorderde amateur-fotografen die elkaar stimuleren om steeds betere foto’s/dia’s te maken. Het plezier in fotograferen staat bij Flevo voorop. Fotoclub Flevo bestaat al meer dan 55 jaarAfgezien van de contributie kennen leden daarom geen verplichtingen: niemand is gehouden bepaalde prestaties te leveren (kwalitatief noch kwantitatief). Wij komen één keer per drie weken bijeen op maandagavond. Clubavonden beginnen om 19.30 uur, we proberen uiterlijk 22.30 uur te eindigen. Van begin mei tot begin september zijn er geen clubsamenkomsten.

3 intern -

Foto Club Ef Elf

Foto Club Ef Elf

Fotoclub Ef Elf te IJsselstein is op 13 september 1976 opgericht en heeft in 2006 haar 30-jarig jubileum gevierd. De fotoclub staat voor iedereen (beginner of gevorderd) open en het maakt niet uit welke camera er wordt gehanteerd. Het ledenaantal van Ef Elf schommelt steeds zo rond de 30 leden, dames en heren in de leeftijd van ongeveer 30 tot 75 jaar! De clubleden komen om de veertien dagen, op de maandagavond, bij elkaar om fotowerk te laten zien en te bespreken. Dit fotowerk kunnen foto's of dia's zijn, in kleur of zwart-wit, naar een thema of vrij werk. De bijeenkomsten worden gehouden in de Zonnebloemzaal van verzorgingshuis Mariënstein aan de Benschopperweg 14 te (3401 BV) IJsselstein. Wat doen we als club nog meer?een of twee keer per jaar een clubtocht maken om te fotograferen op een afgesproken locatieeen avond fotograferen in een (professionele) fotostudioexposities van andere clubs bezoekenin groepjes persoonlijke interesses uitdiepen (model, landschap, architectuur e.d.)jaarlijkse expositie in Verzorgingshuis Mariënstein met foto's van onze leden en wisselexpositie's in Verpleeghuis Isselwaerde

2 intern -

FG Kromme Rijn

FG Kromme Rijn

De Fotogroep Kromme Rijn (F.K.R.) is een vereniging voor gepassioneerde vrijetijds fotografen en wil een forum zijn voor hen die interesse hebben in elkaars werk en elkaar willen stimuleren. De groep bestaat uit ongeveer 20 leden en streeft dat aantal ook na. De bijeenkomsten zijn éénmaal per 2 weken op vrijdagavond om 20.00 uur in het Kunstgildehuis: Kerkplein 10, 3956BW te Leersum.

1 intern -

FC Positieven Tiel

FC Positieven Tiel

Fotoclub de Positieven : voor de enthousiaste amateurfotograaf die op zoek is naar leuke en andere fotografen om nog meer te genieten van zijn passie voor fotografie ! Is fotograferen een passie voor jou? Wil je er meer mee doen en leren over fotografische onderwerpen en technieken? Wordt dan lid van Fotoclub De Positieven! In een enthousiaste omgeving wordt fotografie er met al zijn facetten gestimuleerd. Naast positieve feedback krijg je ook kritische opmerkingen terug die je fotowerk verbeteren. Maak fotografie voor jezelf weer tot een prettige hobby en geniet van je eigen werk en het werk van anderen bij De Positieven!

2 intern -

Fotoclub Perspectief Hilversum

Fotoclub Perspectief Hilversum

Samenkomen in clubverband met mensen die zich herkennen in het bovenstaande is wat wij nastreven. Inmiddels is onze club met 50 leden de grootste fotoclub van het Gooi. Omdat wij niet verder willen groeien dan 50 leden hebben wij een ledenstop op het ogenblik. Uiteraard kan een ieder die hier interesse in heeft eens komen kijken, wij komen om de donderdagavond bij elkaar (van september tot half juni, van 20.00 tot 22.00 uur) in De Zoutkeet in Hilversum . Elk jaar stellen we weer een boeiend programma samen, zodat de clubavonden zeer afwisselend en vaak leerzaam zijn. Wat doen we op de clubavonden?Bekijken én bespreken eigen werk, We ontvangen afgevaardigden van andere clubs: kruisbestuiving, Sprekers: fotojournalisten, gerenommeerde kunstenaars, specialisten op een bepaald fotografisch gebied etc., Clubcompetitie: per seizoen worden er een tot drie thema's vastgesteld. Juryleden van een bevriende club of (ex-)leden beoordelen ons werk. Excursies, Presentaties van werkgroepen, DVD's over fotografen met daaraan verbonden foto-opdrachten ...

1 intern -

OSO Fotoclub Hilversum

OSO Fotoclub Hilversum

De OSO-Fotoclub is een van de twintig clubs van de Omroep Sport- en Ontspanningsvereniging www.oso.nu in Hilversum. Al sinds 1954 zijn wij bezig met het schrijven van licht fotografie in de meest brede zin van het woord. Wij, dat zijn de leden, scheppen er plezier in onze fotohobby met anderen te beleven en ons zelf en elkaar te stimuleren, te verbeteren en te begeleiden. Binnen de club voelen vogels van diverse pluimage zich prima thuis: amateurs, semi-professionals, ouderen, jongeren, dames en heren. Waarbij het niet uitmaakt of er analoog of digitaal gewerkt wordt. Enthousiasme, soms zelfs een tikje gedrevenheid en altijd het plezier in de fotografie in al zijn vormrijkheid, zijn een aantal kenmerkende kwaliteiten die in ieder geval in deze club van oprechte liefhebbers te vinden is. Tweewekelijks komen we op maandagavond in het Tulip Tenniscenter bijeen. Fotobespreking en werkavond maken dan o.a. deel uit van het gevarieerde jaarprogramma. Verder houden we ons driemaal per jaar bezig met de voorbereiding en uitvoering van onze wisselexpositie in Zorgcentrum De Egelantier in Hilversum. Waar tevens onze goed geoutilleerde donkere kamer gevestigd is.

2 intern -

Fotoclub De Beeldjagers - Hilversum Meent

Fotoclub De Beeldjagers - Hilversum Meent

Fotoclub De Beeldjagers is al ruim 25 jaar een club met enthousiaste amateur-fotografen, waar zowel de beginnende - als de ervaren fotograaf lid kan worden. Onze basis is het wijkcentrum De Kruisdam in de Hilversumse Meent. Onze club heeft op dit moment 25 leden, afkomstig uit de hele regio.Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom. Wat doen wij? Twee keer per jaar wordt door de leden van de club een programma samengesteld waarna gedurende een periode van 8 maanden op vele manieren de fotografie wordt besproken en beoefend. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod komen zijn: Portret- en modelfotografie Architectuur Natuur en landschap Macrofotografie Abstract Flitstechnieken Tegenlicht Sportfotografie Theorie en werkavonden Fotograferen op locatie Interne clubfotowedstrijden

3 intern -

 

 Seite: 1 2 nächste Seite »