Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande » Noord-Brabant-West

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Amsterdam (2)
Drenthe (4)
Friesland (5)
Gelderland Zuid (16)
Groningen (5)
Kennemerland (8)
Limburg (9)
Noord-Brabant-Oost (20)
Noord-Brabant-West (17)
Noord-Holland-Noord (10)
Overigen (1)
Utrecht-'t Gooi (19)
Transijssel (7)
Twente (6)
Zeeland (4)
Zuid-Holland-Noord (6)
Zuid-Holland-Zuid (17)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande Noord-Brabant-West

Foto Amateurs Rijen

Foto Amateurs Rijen

F.A.Rijen is een amateur fotoclub ,van ongeveer 30 leden, die actief is op alle fronten binnen de wereld van de fotografie. Een aantal leden van F.A.Rijen neemt met regelmaat deel aan fotowedstrijden en fotosalons over de hele wereld.Elke woensdagavond rond 20.00 uur heeft F.A.Rijen een clubavond in cultureel centrum "de Boodschap" te Rijen waar zij foto's bespreken en foto-opdrachten uitvoeren.

1 intern -

Fotoclub Nieuw-Ginneken

Fotoclub Nieuw-Ginneken

De fotoclub Nieuw-Ginneken is in 1983 opgericht. Enkele enthousiaste amateurfotografen verenigden zich om in clubverband deze boeiende hobby te gaan beoefenen. Door de welwillende medewerking van de gemeente Nieuw-Ginneken kunnen vanaf het prille begin in een lokaal van de voormalige Brigidaschool in Bavel de clubavonden gehouden worden en wordt de fotoclub jaarlijks in de gelegenheid gesteld om een expositie te organiseren in het gemeentehuis. In 1989 krijgt de fotoclub een eigen ruimte op hetzelfde adres, zodat zij dan beschikt over een fotostudio/ vergaderzaal en een donkere kamer.

2 intern -

Fotoclub Waalwijk

Fotoclub Waalwijk

Ons ledenaantal is zodanig toegenomen, dat wij voorlopig een ledenstop hebben ingevoerd. Er is bovendien een grote wachtlijst ontstaan, die ons heeft doen besluiten het eerstkomende jaar geen nieuwe aanvragen daarvoor te accepteren. Onze leden kunnen foto's insturen naar de webmaster, die ze dan op onze site plaatst. Indien zij gegevens hebben ingezonden vindt u wanneer u de naam van ons lid aanklikt zijn inbreng. Mogelijk ziet u hier ook foto's van exposities in voorgaande jaren. Achter de zwarte namen vindt u meer.

2 intern -

AFV Kontrast

AFV Kontrast

AFV Kontrast is een Amateur Fotografen Vereniging uit Tilburg, de club telt circa 25 leden en komt op maandag wekelijks bij elkaar. De leden maken veel foto's zowel kleur, zwart-wit als digitaal. Enkele fotografen werken nog in de doka maar de meeste achter de PC. Onderwerpen van de foto's lopen uiteen van landschap en architectuur, tot abstract, portret, reizen en mensen in hun eigen omgeving.

2 intern -

Fotoclub Zundert

Fotoclub Zundert

Een mix van mannen en vrouwen en als passie fotografie! Leden Fotoclub Zundert wederom in de prijzen.....deze keer bij Foto Individueel2009. Tijdens de ochtend van de fotobespreking in 'de Bilt' werd al snel duidelijk, dat 2 leden van Fotoclub Zundert, het goed hadden gedaan.Van de 868 ingezonden foto's krijgen er 100 'n nominatie. Daaruit komen weer 10 prijzen.Monique de Zwart wint de 6de prijs bij Foto Individueel, Van Harte Gefeliciteerd, wat 'n geweldig prestatie... Monique Huybregts heeft met haar foto 'n nominatie verdiend! Ook hiervoor Van Harte Gefeliciteerd, wat 'n durf...

1 intern -

Fotogroep Perspectief

Fotogroep Perspectief

De website van Fotogroep Perspectief Wagenberg. Op zo'n werkavond wordt bijv. een gastspreker uitgenodigd om wat te vertellen over zijn/haar foto-specialisme, wordt er uitleg gegeven over het snijden van passe-partouts,wordt een "digitaal café" gehouden, vinden uitwisselingen plaats met andere fotoclubs en dergelijke. Zie ons programma voor alle activiteiten.Eenmaal per jaar vindt een grote expositie plaats met werk van de leden.Daarnaast is er een doorlopende tentoonstelling van foto's van clubleden in "Zorgcentrum De Wijngaerd" in Made.

2 intern -

Fotoclub Raamsdonksveer

Fotoclub Raamsdonksveer

Het streven van Fotoclub Raamsdonksveer is om hoogwaardige fotografie te combineren met gezelligheid. Fotografeert u analoog of digitaal en bewerkt u deze foto's op de computer? Bij ons leert u digitale of gedigitaliseerde foto's met behulp van een fotobewerkingsprogramma te bewerken en op de juiste manier af te drukken.De fotoclub is in staat om u op een hoger niveau te brengen door deskundig advies. U leert om te gaan met fotografische onderwerpen zoals landschappen, macro-opnames en portretten. Ons streven is onze hoogwaardige fotografie te combineren met gezelligheid.De fotoclub Raamsdonksveer komt om de twee weken op maandag van 20.00 tot c.a. 22.00 uur bijeen in het dorphuis De Haven, Pieter Breughelstraat 15 in Raamsdonksveer

2 intern -

FG Nadir

FG Nadir

Fotogroep Nadir. Een leuke en actieve club van amateur fotografen! Op dinsdagavond om de twee weken is onze bijeenkomst in de vergaderzaal boven de Sporthal aan de Boulevard 6 te Bergen op Zoom. Hier nemen we de post door, bespreken we eventuele bezoeken aan tentoonstellingen en technische vragen betreffende fotobewerkingsprogamma’s, apparatuur en techniek. We genieten van de gepresenteerde foto’s en bespreken ze ook. Tevens gaan we erop uit om te fotograferen in binnen- en buitenland. Aan het begin van het seizoen stellen we het programma op voor het komende seizoen. Ons fotoseizoen loopt van september tot ongeveer eind juni.Elk jaar houden we een tentoonstelling om ons werk te tonen aan het publiek. Soms kiezen we voor een thema, maar meestal is het vrij werk. De exposities omvatten ingelijste foto’s, video cd’s en, indien mogelijk, een dia presentatie.

0 intern -

Fotogroep Den Dubbele Klik, Goirle

Fotogroep Den Dubbele Klik, Goirle

Fotogroep Den Dubbele Klik (FDDK) is een fotoclub waar iedereen jong en oud op een creatieve en serieuze manier de fotografie kan beoefenen. De Fotogroep Den Dubbele Klik, gestart op 6 juni 2006, is een fotoclub waar iedereen op een creatieve en serieuze manier de fotografie kan beoefenen. Voor jong en oud biedt FDDK de ruimte om in een vriendschappelijke sfeer een ontdekkingstocht doorheen de veelzijdige fotografie te maken. Daarom is ‘Voor de leden door de leden’ het uitgangspunt van FDDK. We koesteren het hele jaar door onze ‘tweede zondag van de maand’ . Die dag, meestal ’s morgens, trekken we naar een fotogenieke locatie, de ene keer dichtbij en bij een andere gelegenheid wat verder weg.Het zijn vaak verrassende bestemmingen, door de leden zelf gekozen, welke meestal interessant beeldmateriaal opleveren.

3 intern -

Fotogroep Vlijmen

Fotogroep Vlijmen

De fotogroep bestaat uit een twintigtal enthousiaste amateur-fotografen en houdt haar bijeenkomsten gedurende het seizoen van september tot en met juni tweewekelijks op donderdagavond in Buurthuis de Korf, Vlijmen. We streven ernaar op onze bijeenkomsten een fijne avond te hebben, elkaar te inspireren en ons fotograferen te optimaliseren. Via de knoppen aan de linkerzijde van het scherm kunt u navigeren door onze website. U vindt op deze website actuele foto's van inmiddels bijna alle leden van de fotogroep.

3 intern -

 

 Seite: 1 2 nächste Seite »