Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande » Noord-Brabant-Oost

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Amsterdam (2)
Drenthe (4)
Friesland (5)
Gelderland Zuid (16)
Groningen (5)
Kennemerland (8)
Limburg (9)
Noord-Brabant-Oost (20)
Noord-Brabant-West (17)
Noord-Holland-Noord (10)
Overigen (1)
Utrecht-'t Gooi (19)
Transijssel (7)
Twente (6)
Zeeland (4)
Zuid-Holland-Noord (6)
Zuid-Holland-Zuid (17)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande Noord-Brabant-Oost

Fotogroep Best.

Fotogroep Best.

Fotogroep Best. Wij gaan regelmatig op foto strooptocht. Dit kan een ochtend zijn in de buurt, of een dagvullend programma. Zie ons programma voor meer informatie. Op een clubavond bespreken we regelmatig het fotowerk van elkaar. Dit noemen we een forumavond. We streven ernaar om goed fotowerk van elk clublid te laten zien, en proberen we zoveel mogelijk elkaar te ondersteunen d.m.v. opbouwende kritieken en tips voor beter fotograferen. De fotogroep avonden zijn om de 2 weken op dinsdag van 20.00 - 22.30 in Buurthuis 't Centrum te Best. De avonden vinden plaats in de oneven weken.

3 intern -

FOTOGROEP DEN BOSCH. AFC68

FOTOGROEP DEN BOSCH. AFC68

Fotoclub AFC´68, voluit Amateur Fotografen Club ´68 is opgericht in 1968. Vele leden zijn inmiddels het predicaat amateur ontstegen. Sommigen zijn fotograaf van beroep. Anderen hebben een hoge graad van fotografische visie en vaardigheid verkregen. Voor allen geldt dat de fotografie meer is dan een leuke hobby: het is een passie. Om de veertien dagen komen we bijeen. Plaats van samenkomst is het Sociaal Cultureel Centrum 'De Roos'. Zuiderparkweg 282 te ´s-Hertogenbosch.Tijden: 20.00 uur tot 22.30 uur. Er zijn vier werkgroepjes die, los van de vergaderavonden, bij elkaar komen om zich te verdiepen en/of bezig te zijn met hun specialisatie.De specialisaties zijn: landschappen, architectuur, straatfotografie.

3 intern -

FC de Gender - Fotoclub de Gender is een fotoclub in Eindhoven

FC de Gender - Fotoclub de Gender is een fotoclub in Eindhoven

In een fotoclub ben je samen met anderen, die dezelfde hobby beoefenen. Je praat er met elkaar, leert van het werk van anderen en je eigen fotografie wordt op een leerzame en opbouwende manier besproken. We hebben elke veertien dagen clubbijeenkomsten in wijkgebouw 't Slot aan het Kastelenplein in Eindhoven, met forumbesprekingen, praktijk, gastsprekers en uitwisselingen, en we doen mee aan activiteiten van de Fotobond zoals de Bondsfotowedstrijd en de Rayon Fotomanifestatie. Het hoogtepunt van het jaar is onze jaarlijks clubtentoonstelling in het eerste weekend van november in ‘t Slot.

2 intern -

Fotoclub Schijndel - Aangesloten bij de Nederlandse Fotobond

Fotoclub Schijndel - Aangesloten bij de Nederlandse Fotobond

Op deze pagina's geven we je graag wat informatie over de club en laten we een klein gedeelte van het mooie en gevarieerde fotowerk van de leden zien. Als je interesse hebt om lid te worden van de fotoclub ben je altijd welkom om geheel vrijblijvend een avond bij te wonen. doelstelling: Een belangrijke doelstelling van de Fotobond en dus ook van Fotoclub Schijndel luidt: Het bevorderen van de vrijetijdsfotografie in algemene zin met de nadruk op het gebruik van fotografie als persoonlijk uitdrukkingsmiddel! Om u een indruk te geven wat de club u kan bieden, teneinde invulling te geven aan deze doelstelling, geven wij een opsomming van onze activiteiten: uitstapjes: Het gezamenlijk fotograferen op een lokatie is een middel gebleken dat kan helpen de fotografische kijk op bepaalde onderwerpen te verruimen. De uitstapjes zijn altijd gezellig en vinden meestal plaats op een zondagmorgen. De onderwerpen worden, naar behoefte van de leden, ingevuld door de technische commissie.

3 intern -

Foto en diaclub Kemfodia Eersel

Foto en diaclub Kemfodia Eersel

Presentatie en bespreken van foto.... De opkomst is hoog want van de huidige ca. 22 leden zijn er gemiddeld 18 op de clubavonden present. DIn de club zijn er leden die (nog) dia's maken, anderen houden zich specifiek bezig met zwart/wit-fotografie doch de meesten leggen volledig het accent op foto's in kleur. Dat de gemiddelde leeftijd van de leden vrij hoog is betekent niet dat we niet met de tijd meegaan. Het merendeel is intensief digitaal bezig, met alle mogelijkheden die deze nieuwe tak van fotografie te bieden heeft. Het is wel zo dat als gevolg daarvan de analoge methode in rap tempo wordt verdrongen, waardoor o.a. het maken van dia's meer en meer achterop raakt

2 intern -

Fotokring Beeldhoek

Fotokring Beeldhoek

Fotokring beeldhoek is een fotoclub. De leden delen hun belangstelling voor fotografie. Die belangstelling vindt zijn basis in het feit dat ze zelf fotograferen. Ieder doet dat op zijn eigen manier. De intensiteit waarmee, en de invalshoek van waaruit gefotografeerd wordt, wisselt van persoon tot persoon.Omdat je fotografeert, en geïnteresseerd bent in het medium fotografie als creatieve uitingsvorm, kun je veel plezier beleven aan een fotoclub. Waar…Creatief Centrum "In de Brouwerij”.Emmastraat 535721 HA Asten. In principe worden de bijeenkomsten gepland op de laatste donderdag van de maand. Beginnnen doen we altijd om 20.00 uur. Daarbij moet gezegd worden dat we het 'Brabants kwartiertje' in ere houden.

2 intern -

Fotoclub Focoss

Fotoclub Focoss

Fotoclub Focoss is een vereniging die zich ten doel heeft gesteld de fotografie in al haar facetten te beoefenen.Tijdens de clubavonden wordt aandacht besteed aan allerlei vormen van fotografie.Er worden jaarlijks thema's of onderwerpen gekozen door de leden, die het jaar door gefotografeerd worden. Uiteraard worden de resultaten daarvan ook getoond op de foto-avonden. Fotoclub Focoss bestaat op dit moment uit 39 leden uit Oss en omgeving.Het bestuur van Focoss bestaat uit 3 leden, naast het bestuur is er nog een programma commissie van 5 leden.

3 intern -

Fotoclub Veghel

Fotoclub Veghel

Fotoclub Veghel bestaat sinds 1960 en heeft momenteel een 20tal amateurfotografen als lid.Het werk van de leden is zeer uiteenlopend, van landschap tot portret en van macro tot stilleven. Ook abstracte en experimentele fotografie hebben een plaats gevonden. Het doel van de club is om voor elke fotograaf de fotografie te verbeteren en dus samen bezig te zijn met een leuke hobby die voor iedere amateurfotograaf toegankelijk moet zijn. Momenteel wordt aan verbetering van de website gewerkt om continue ieders werk via het web te kunnen presenteren.

3 intern -

Fotogroep Digifoto

Fotogroep Digifoto

Digifoto is een groep bestaande uit 15 enthousiaste amateur-fotografen met één en dezelfde passie: digitale fotografie. Het doel is om ervaringen op fotografisch gebied te delen en van elkaar te leren.

3 intern -

FOTOWERKGROEP ORION | Fotoclub Zaltbommel

FOTOWERKGROEP ORION | Fotoclub Zaltbommel

Fotowerkgroep Orion is actief in de Bommelerwaard en telt ongeveer 20 leden. Eens in de veertien dagen komt de werkgroep op maandagavond bijeen in het Oriongebouw, Nieuwstraat 6 te Zaltbommel. Eens in het jaar exposeert de Fotowerkgroep in Theater de Poorterij in Zaltbommel en wisselend wordt ook op andere locaties geexposeerd.Aan de hand van een ‘strak’ schema wordt elkaars werk besproken (minimaal 20x30 cm en bij voorkeur voorzien van een passepartout). Enkele keren per jaar wordt gezamenlijk op locatie gefotografeerd. Onderwerpen kunnen zijn: portretten, tuinen, kastelen, natuur, objecten, water, stadsgezichten.Per seizoen wordt individueel gewerkt aan een aantal opdrachten variërend in onderwerp (muziek, kinderen, contrast, oude ambachten, abstracte kunst etc.).Op basis van individuele interesses en kennis van zaken wordt af en toe een avondvullend programma verzorgd door één van de leden.

1 intern -

 

 Seite: 1 2 nächste Seite »