Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande » Kennemerland

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Amsterdam (2)
Drenthe (4)
Friesland (5)
Gelderland Zuid (16)
Groningen (5)
Kennemerland (8)
Limburg (9)
Noord-Brabant-Oost (20)
Noord-Brabant-West (17)
Noord-Holland-Noord (10)
Overigen (1)
Utrecht-'t Gooi (19)
Transijssel (7)
Twente (6)
Zeeland (4)
Zuid-Holland-Noord (6)
Zuid-Holland-Zuid (17)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande Kennemerland

Fotoclub Positief | Nieuw Vennep

Fotoclub Positief | Nieuw Vennep

Regelmatig worden er clubtochten georganiseerd of workshops gegeven. Deze workshops behandelen soms digitale technieken. Op andere momenten gaat het over een onderwerp als theaterfotografie of documentairefotografie. Het organiseren van club- en afdelingscompetities waarbij het werk door professionele fotografen wordt besproken. Veelal wordt werk op deze avond ook eigen werk van deze fotografen getoond. Dit alles is zeer inspirerend en stimulerend voor de verdere ontwikkeling van de fotografie; Bovendien doen we in een groter verband mee aan een afdelingscompetitie van de afdeling Kennemerland. Hier zijn inzendingen van diverse clubs uit de gehele regio te bewonderen. De foto's hier worden weer door een aparte vakjury beoordeeld. Hierdoor ontstaat in de regio ook weer een competitie. op deze avonden krijg je als fotograaf behalve veel foto's te zien ook nog eens goed commentaar op je ingezonden foto.

1 intern -

Fotogroep Haarlem

Fotogroep Haarlem

De Fotogroep Haarlem is een groep enthousiaste amateurfotografen die in clubverband hun kennis en vaardigheden met betrekking tot alle vormen van fotografie willen ontwikkelen. Analoog - digitaal, natuur - mensen, micro - macro, high key - low key - alle disciplines komen samen in de Fotogroep Haarlem. Persoonlijk. Dat maakt het zo inspirerend en leuk - en stimuleert om anders naar je eigen werk te kijken en jezelf te ontwikkelen in je hobby.Elkaar inspireren - dat is het motto van onze club. Jaarlijks komen de leden bijeen voor een ledenvergadering, gedurende welke het jaarverslag wordt besproken, het programma en de contributie worden vastgesteld en wat verder ter tafel komt.

2 intern -

Amateur Fotografen Vereniging Zaanland

Amateur Fotografen Vereniging Zaanland

Amateur fotografen verhogen waarde van gemaakte foto ....

1 intern -

Fotokring Uithoorn

Fotokring Uithoorn

Op deze site kunt u kennis maken met de amateur fotografen vereniging Fotokring Uithoorn. Via de knoppen onderin dit venster heeft u toegang tot:

1 intern -

Vereniging OBJECTIEF uit Hoofddorp

Vereniging OBJECTIEF uit Hoofddorp

Onze fotovereniging is opgericht in augustus 1980 door een groep enthousiaste liefhebbers van de fotografie in de groeiende gemeente Haarlemmermeer met als doelstelling meerdere fotografen bij elkaar te brengen om onderlinge kennis en ervaringen uit te wisselen. In onze amateur fotografen vereniging, trouwens we noemen ons graag vrije tijd fotografen, is...

1 intern -

Fotokring Polderlicht

Fotokring Polderlicht

Deze website en alle hierop gepubliceerde tekst en beelden zijn auteursrechtelijk beschermd. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de rechthebbenden kopiëren, distribueren of anderszins openbaar maken van (delen van) de inhoud van deze website is verboden.

2 intern -

Fotogroep SPECTRUM Zaandam

Fotogroep SPECTRUM Zaandam

Foto-amateurs tezamen om de kwaliteit van de gemaakte foto

2 intern -

Fotoclub De Bloembollenstreek

Fotoclub De Bloembollenstreek

Regelmatig zijn er lezingen, excursies en wedstrijden. Eén keer per maand is er een clubavond waar leden elkaars foto’s bekijken en bespreken, informatie uitwisselen en discussiëren over de laatste ontwikkelingen op fotogebied. Ook worden er regelmatig gastsprekers uitgenodigd of geeft een van de eigen leden een presentatie. Naast de clubavonden zijn er iedere week avonden voor de verschillende werkgroepen. De werkgroepen bieden je de mogelijkheid om je in een bepaald aspect van de fotografie te verdiepen. Onze club kent een werkgroepstructuur. De werkgroepen bieden je de mogelijkheid om je in een bepaald aspect van de fotografie te verdiepen. Om de actieve beoefening van de fotografie te bevorderen dient elk lid van onze club zich bij ten minste één werkgroep aan te sluiten. Je kunt ook van meerdere groepen lid zijn. Alle leden betalen de gewone jaarlijkse clubcontributie. Voor de werkgroepen betaal je dus geen extra contributie. Werkgroep-gebonden kosten worden omgeslagen over de werkgroepleden.

3 intern -