Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Belgien

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Argentinien (10)
Australien (5)
Belgien (21)
Brasilien (13)
Dänemark (19)
Deutschland (8)
Finnland (0)
Frankreich (77)
Griechenland (10)
Grossbritannien (113)
Iran (1)
Irland (6)
Italien (22)
Kanada (36)
Luxemburg (6)
Neuseeland (18)
Niederlande (28)
Norwegen (25)
Österreich (31)
Philippinen (5)
Polen (13)
Schottland (33)
Schweden (16)
Schweiz (14)
Sri Lanka (0)
Spanien (10)
Südafrika (17)
Tschechien (4)
Türkei (4)
USA (10)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Belgien

FOTOGROEP KCW - St.-Niklaas - Belgien

FOTOGROEP KCW - St.-Niklaas - Belgien

Opgericht in 1948 als Cameraclub Waasland In 2000 werd de titel Koninklijke verworven In 2005 hernoemd tot Fotogroep KCW Analoog, beginner, candid, cursussen, cvb, digitaal, gevorderde, kleur, landschap, ovu, reportage, wedstrijden, zwart-wit.... Alles kan, en nog veel meer !!!

3 intern -

Blankenbergse Diaclub BLANDIA

Blankenbergse Diaclub BLANDIA

Een goede vijfentwintig jaar geleden, in de zeventiger jaren, toen er van een vereniging waar de amateur fotograaf zijn licht kon opsteken nog geen sprake was, voelden sommigen dit aan als een gemis. Dit gemis kwam zelfs ter sprake tijdens de zondagvoormiddag fietstochten. Het resultaat van deze gesprekken was dat besloten werd om op de VTB-VAB avonden eens poolshoogte te nemen en aan te kloppen bij de plaatselijke vertegenwoordiger Jaak Schaeverbeke, om te zien of de mogelijkheid bestond om met medewerking van zijn vereniging een diaclub op te richten. In december 1977 was het dan zo ver. VTB-VAB belegde een contactvergadering met als doel de mogelijke oprichting van een diaclub. Deze vergadering ging door in Restaurant Jozef ,& 65533; in de de Smet de Naeyerlaan. Die plaats zou later het vergaderlokaal worden. Op die eerste uitnodiging hadden zeventien personen gereageerd die belangstelling toonden in een vereniging die de fotografie als vrijetijdsbesteding kon ter harte nemen. Deze mensen staan als stichtende leden van Blandia in de kronieken vermeld. Men liet er geen gras over groeien, diezelfde avond nog kwam men tot de samenstelling van een bestuur en was de oprichting van een diaclub een feit. De eerste vergadering werd voorzien voor 11 januari 1978 op de tweede woensdag van de maand. Deze tweede woensdag is altijd nog de vaste afspraak voor de maandelijkse vergadering. Het vinden van een toepasselijke naam voor de kring ging bijzonder vlot. Blankenbergse diakring...

1 intern -

Photo Club Seraing

Photo Club Seraing

Cr en 1973, le PHOTO CLUB SERAING, vous accueillera, dans son cadre agr able situ sur les hauteurs de la ville tous les mardis partir de 20 heures. De la composition l laboration de la photo, nous serons toujours pr sents pour vous piloter dans vos cr ations. Images papiers argentiques et num riques, projections num riques, notre mat riel est l enti re disposition de nos membres.

3 intern -

Foto - Diaclub Kunst Ligt v.z.w. Wachtebeke

Foto - Diaclub Kunst Ligt v.z.w. Wachtebeke

Fotoclub voor ECHTE fotografie , Onze volgende EXPO éérste weekend van februari 2008

2 intern -

Fotogroep Heverlee

Fotogroep Heverlee

Fotogroep Park-Heverlea is een fotoclub die haar wortels heeft in de Leuvense deelgemeente Heverlee. De vereniging bestaat reeds sinds 1954. Fotogroep Park-Heverlea staat open voor alle enthousiaste liefhebbers van de fotografie. In de tweewekelijkse vergaderingen, de regelmatige uitstappen en in de voorbereiding van het jaarlijkse fotosalon worden de leden uitgenodigd om hun fotografische kunnen op hun eigen tempo te verfijnen. De nadruk ligt echter in de eerste plaats op het plezier van het creatief bezig zijn met beelden. Er zijn geen vereisten qua technische bekwaamheid. Er zijn evenmin strikte richtlijnen qua onderwerpskeuze of te volgen stijl. De sfeer is niet competitief, maar ontspannen en joviaal. De club telt ongeveer 40 actieve leden. Er is nog steeds aandacht voor analoge fotografie, zowel foto s als dia s, maar de digitale technologie kan op een groeiende interesse rekenen zowel wat opname, beeldbewerking als projectie betreft . De club heeft een lange traditie wat betreft diareeksen en diaporama s.

0 intern -

Visueel Lichtaart

Visueel Lichtaart

Welkom op de website van Fotoclub Visueel Lichtaart en alvast bedankt voor de interesse in onze fotoclub! Nous vous souhaitons la bienvenue dans notre Photo Club Visueel Lichtaart et nous vous remercions de votre intérêt. We welcome you to our Photo Club Visueel Lichtaart and thank you for your interest.

2 intern -

Difoto:Digitale Fotografen: Roland Poelmans, Roger Budeners, Alain Mijngheer,John Dirix

Difoto:Digitale Fotografen: Roland Poelmans, Roger Budeners, Alain Mijngheer,John Dirix

Difoto Digitale Fotografen: Hilde Nossin Alain Mijngheer Anny Bamps Frans Vanstapel Benny Odeur Bruno Budeners Camiel Proesmans

4 intern -

De Vorselaarse Fotovrienden VZW

De Vorselaarse Fotovrienden VZW

Ons lokaal kan je vinden in het "Buurthuis" gelegen aan de Oostakker 16A. 2290 Vorselaar

2 intern -

Fotoclub 't LensKe

Fotoclub 't LensKe

De laatste 2 jaar is 't Lenske mee op de digitale kar gesprongen. Het aantal leden dat digitaal werkt is de helft overschreden. En door een belangrijke aankoop zullen onze volgende salons er weer een tikkeltje anders uitzien: nieuwe tentoonstellingspanelen en -verlichting. 't Lenske kan weer concurreren met z'n collega's.

2 intern -

Scherpzicht

Scherpzicht

Amateurfotografen van de fusiegemeente Scherpenheuvel-Zichem verenigden zich in deze club. Zowel zwartwit- en kleurenfotografie komen aan bod. De meeste leden maken series van dia's en zijn ook digitaal bezig.Iedere beginneling of amateurfotograaf is welkom

2 intern -

 

 Seite: 1 2 3 nächste Seite »