Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Ausstellungen » Niederlande

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Ausstellungen

Australien (11)
Belgien (3)
Dänemark (1)
Deutschland (26)
Frankreich (16)
Grossbritannien (13)
Kanada (5)
Neuseeland (7)
Niederlande (5)
Österreich (14)
Schottland (3)
Schweiz (15)
USA (17)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Ausstellungen Niederlande

EYEMAZING: MOVING GALLERY for Contemporary Photography - Amsterdam Netherlands

EYEMAZING: MOVING GALLERY for Contemporary Photography - Amsterdam Netherlands

Collectable cutting-edge photography Bookazine, 196 glossy pages, full-colour, extra-large format quarterly publication printed on the finest paper, each issue of Eyemazing presents exciting new work of known and unknown talented artists from all around the world, revealing interviews, articles on major photography festivals and events, and an updated photography book reviews. EYEMAZING has a core target of creatives between 18 and 45, who wants to be inspired, surprised and touched by a worldwide selection of images. EYEMAZING readers are people working with or interested in photography, advertising, fashion, styling, graphic design or architecture. This niche group is selective, aspirational and very critical. EYEMAZING is a reference for international creative photography.

0 intern -

FOTOEXPOSITIE.NL

FOTOEXPOSITIE.NL

Het meest complete overzicht van foto-exposities in Nederland. Kies hieronder voor het overzicht van exposities wat u wilt raadplegen. Wilt u een overzicht op uw scherm van alle exposities tegelijk klik dan op de link onderaan de tekst. Met de nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van de belangrijkste exposities. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks.

3 intern -

Fotofestival Naarden Festival-OFF

Fotofestival Naarden Festival-OFF

Information about The Photofestival Naarden Festival-OFF. Informatie over het Fotofestival Naarden Festival-OFF. Het Festival-OFF in Naarden bestaat eigenlijk al sinds het tweede FotoFestival in 1991. Toen was het Fotogroep Delta-F die op de Markstraat in een etalage hun expositie hadden onder de naam Festival-OFF . Dat is het FotoFestival Naarden Festival-OFF in Nederland, de verzameling van alle, dus zowel beroeps als amateur, fotografen die op eigen initiatief een expositie inrichten tijdens het FotoFestival Naarden. Ze zoeken zelf een locatie en richten zelf hun expositie in, of zoeken daar een individuele sponsor voor. De naam Festival-OFF is geleend van het bekende fotofestival in Arles Frankrijk. Pas tijdens het vierde festival in 1995 hebben op initiatief van Eddy van Wessel de fotografen die zelf hun eigen expositie verzorgden de koppen bij elkaar gestoken en geprobeerd e.e.a. een beetje te coördineren. Dit had tot gevolg dat er voor het eerst een folder was waarin de exposities vermeld stonden. Mede dankzij de prettige medewerking van het bestuur van het FotoFestival Naarden, het bedrijfsleven, de bewoners en de inzet van de fotografen is het een heel leuk initiatief gebleken. Dit had tot gevolg dat we het in 1997 wat professioneler aan konden pakken. We hebben de hulp ingeroepen van CSO Marketing Communicatie in Almere die vervolgens sponsoring hebben geregeld en verder hebben gezorgd voor de folders, persberichten, ander promotiemateriaal en heel goede idee n....

0 intern -

AMEA World Museum of Erotic Art

AMEA World Museum of Erotic Art

A journey through the past and present of erotic art

0 intern -

Nederlands Fotomuseum

Nederlands Fotomuseum

Welkom op de website van het Nederlands fotomuseum. Deze website is in ontwikkeling. Binnenkort vindt u hier nieuwe onderdelen en meer informatie over het museum en fotografie. Ook het zoeken zal u steeds makkelijker afgaan. Houd Nederlandsfotomuseum.nl dus in de gaten.

5 intern -