Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande

 
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande

Fotoclub Zwijndrecht

Fotoclub Zwijndrecht

Fotoclub Zwijndrecht in t kort: Iedere maandagavond van september t m mei hebben we een clubavond. Elk seizoen houden we instructie- en workshopavonden. De techniek is natuurlijk van belang, maar we bespreken foto s met het accent op de inhoud en de creativiteit. We houden aparte bespreekavonden voor beginnende fotografen. Je vindt bij ons een fraaie expositieruimte en een gezellige bar. We organiseren lezingen door gerenommeerde fotografen. Je kunt bij ons iedere zondagmorgen mee met een foto-excursie. We organiseren bezoeken van en aan andere fotoclubs. Je vindt bij ons een doka, een studio en digitale apparatuur. Onze Fotogalerie Zwijndrecht is elke zaterdag van elf tot vier uur geopend met iedere maand een andere expositie van een goede fotograaf of een collectief van fotografen. Je ontvangt elk kwartaal De Grove Korrel, ons in eigen beheer en geheel in kleur vervaardigde fotoblad voorzien van fraaie foto s en interessante artikelen. De contributie voor al deze faciliteiten bedraagt 120,- per jaar. Je vindt ons clubgebouw in Zwijndrecht op de hoek van de Koninginneweg en de Rotterdamseweg nr. 126 .

0 intern -

Fotogroep '73, Almelo

Fotogroep '73, Almelo

De leden van Fotogroep '73 spannen zich al jaren in om hun hobby fotografie uit te bouwen tot een niveau waar we trots op kunnen zijn. Zowel voor nieuwe leden als voor de "oudgedienden" is het altijd een uitdaging om fotografie op een hoger peil te brengen

0 intern -

Fotoclub

Fotoclub

De leden van de fotoclub komen elke tweede dinsdag van de maand om 20.00 uur bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten worden de meegebrachte foto's besproken.

0 intern -

Fotoclub Axel. Digitale en analoge fotoclub voor professionals en amateurs.

Fotoclub Axel. Digitale en analoge fotoclub voor professionals en amateurs.

De fotoclub Axel brengt amateur-fotografen met dezelfde passie bij elkaar , om de hobby van de fotografie te beoefenen. Dit gebeurt op de klassieke natte manier en uiteraard ook op de digitale vorm met zijn onmetelijk mogelijkheden. Over techniek van de twee systemen worden door de beoefenaars hiervan , hun kennis en ervaring c.p. missers en successen uitgewisseld onder elkaar. Maar waar het omgaat is het beeld wat men presenteert meestal op papier . En met zijn allen wordt het resultaat besproken op zijn inhoud , zeggingskracht , compositie , lijnenspel enz.., dus niet veroordeeld. Ook worden er gezamenlijk tochten ondernomen om later ieders visie op deze uitstappen te laten zien. Dit dikwijls met verbazend verschillende resultaten hiervan. Als je ook onze passie wilt delen , ben je bij deze uitgenodigd om eens langs te komen op een van onze clubavonden te Axel.

0 intern -

Fotoclub Alphoto te Alphen a/d Rijn

Fotoclub Alphoto te Alphen a/d Rijn

Het doel van deze website is om aandacht te vragen voor onze activiteiten en om informatie te verschaffen over onze fotoclub.

2 intern -

VNF-Apeldoorn - Vereniging van Natuurfotografen te Apeldoorn

VNF-Apeldoorn - Vereniging van Natuurfotografen te Apeldoorn

De Vereniging van Natuurfotografen te Apeldoorn VNF-A is opgericht op 1 juni 1986 door een aantal enthousiaste natuurfotografen in Apeldoorn. Voor de vereniging zijn de uitgangspunten bij het fotograferen van elementen van de natuur van groot belang. Deze zijn al bij de oprichting statutair vastgelegd. De vereniging vindt dat haar leden bij het uitoefenen van hun hobby de natuur op verantwoorde wijze moet benaderen. Het beschermen en in-stand-houden van natuur en milieu zijn belangrijker dan het maken van een foto of dia. De natuur mag door het fotograferen niet worden aangetast en verstoring moet worden vermeden. Elke maand - op de eerste donderdag van de maand - komen de leden van de VNF-A bijeen in het gemeentecentrum De Duiker in Ugchelen voor een clubavond. Tijdens zo n clubavond kunnen leden een aantal dia s of digitale beelden te laten zien. Ieder lid streeft naar het voor hem haar hoogst bereikbare resultaat, waarbij de kennis en ervaring van leden wordt overgedragen aan de andere leden. Dit geldt zowel voor de beginnende als de professionele natuurfotograaf, die beiden binnen onze vereniging vertegenwoordigd zijn. De beelden en de informatie over hoe ze tot stand zijn gekomen zijn inspirerend voor alle leden en een kritische beschouwing van beeld en technieken helpen de leden de kwaliteit van hun opnamen te verbeteren. Dat de leden deze benadering waarderen blijkt uit de hoge opkomst tijdens deze avonden. Daarnaast worden meerdere malen per jaar presentaties en...

0 intern -

Natuurfocus

Natuurfocus

Natuurfocus is een vereniging van en voor natuurfotografen in Oost Nederland. De naam zegt het al; we houden ons bezig met natuurfotografie in al zijn aspecten. Zowel voor de beginner als de meer gevorderde fotograaf. Natuurfocus heeft als thuisbasis de Hof van Twente.

3 intern -

Fotoclub Lelystadse Holland

Fotoclub Lelystadse Holland

Site door en voor leden van de lelystadse fotoclub voor iedere belangstellende.

4 intern -

 

« vorherige SeiteSeite: 1 2 3