Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Schweden

 

Weitere Fotografie-Kategorien: Foto-Clubs

Dalarna (4)
Gävleborg (3)
Jönköping (5)
Skåne (4)
Stockholm (6)
Västmanland (3)
Västra Götaland (16)
Örebro (2)
Östergötland (3)
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Schweden

Eskilstuna fotoklubb

Eskilstuna fotoklubb

Eskilstuna Fotoklubb är en av Sveriges äldsta klubbar, bildad 1939. Här kan du läsa om vad vi gör, vilka vi är, hur du blir medlem och annan värdefull information. Om du har kommit för att bläddra bland v ra bilder ska du välja att g till galleriet. Mycket nöje! Almanackan för 2008 är nu ute till försäljning. P lördagar kan du hitta försäljare utanför 21:an och vid hl ns Systembolaget p kungsgatan. Den 24 11 finns vi även vid Sveaplans köpcenter.

0 intern -

Lule Fotoklubb

Lule Fotoklubb

Lule Fotoklubb är stället där vi som är intresserade av foto och bild träffas. För närvarande är vi cirka 50 st medlemmar men vi välkomnar alla, som delar v rt intresse, att vara med. Vad du har för kamera eller hur duktig du är, det är av mindre betydelse, huvudsaken du tycker att FOTO är roligt. När träffas vi d : varje första m ndag i m naden har vi m nadsmöten. Vi samlas i Tunaskolans källarlokal. Där tar vi upp aktuella händelser och evenemang och vad som skall hända den närmaste tiden. Utöver dessa möten samlas vi för att göra studiebesök, g p kurser eller andra arrangemang typ Naturens Dag och Lule fotosafari samt att vi gör gemensamma foto-utflykter.

2 intern -

Askersunds Fotoklubb

Askersunds Fotoklubb

Askersunds Fotoklubb har ca. 25 medlemmar. Vi hyr en lokal p V rbyvägen 3 i mmeberg. Där träffas vi första torsdagen i m naden och tittar p bilder, pratar foto och h ller fotokurser m.m. Klubbens medlemmar kan fritt l na mörkrummet där förstoringsapparat och tillbehör finns. Klubben är ansluten till Riksförbundet Svensk Fotografi och till Mälardalsdistriktet.

2 intern -

Bor s Fotoklubb

Bor s Fotoklubb

Bor s Fotoklubb är en ideell förening med syfte att utveckla intresset för bild i allmänhet och fotografi i synnerhet. Vi är ett drygt 100-tal medlemmar i olika ldrar och med olika bakgrund och fotografisk erfarenhet, alltifr n nybörjare till proffs. Vad man r kar ha för kamera hör till det minst viktiga. Varje m nad har vi ett M nadsmöte där n gon inbjuden fotograf, känd eller okänd, visar bilder och berättar om sin fotografi. Ibland ger han hon ocks kritik p v ra egna bilder. Vi brukar vara ett 30-tal personer p dessa möten. Under ret försöker vi varva olika sorts fotografi, t ex natur, reklam, pressfoto, dokumentärt, konstfoto mm, för att alla smakriktningar ska bli tillgodosedda.

0 intern -

Bildgruppen P

Bildgruppen P

Inom Bildgruppen använder vi oss av två varianter av medlemskap aktiva medlemmar och stödmedlemmar Och vad är då skillnaden: · Som Aktiv medlem förväntas du aktivt delta i Bildgruppens olika aktivitetet och även hjälpa till med genomförandet av olika aktiviteter.· Som stödmedlem i Bildgruppen P får du fortlöpande information om våra aktiviteter och stödjer samtidigt vår verksamhet.· Medlemsavgiften för aktiva medlemmar är 150:- och för stödmedlemmar 50:- · Hur blir man då medlem Genom att betala in aktuell medlemsavgift till pg 4982888-2 och ange namn, adress, tel email och födelseår

2 intern -

P h o t o N a t u r a under ständig utveckling

P h o t o N a t u r a under ständig utveckling

PhotoNatura valdes 1991 in i federationen IFWP International Federation of Wildlife Photography som verkar för ett internationellt utbyte mellan naturfotografer. Föreningen sysslar mycket med gemsamma projekt, bl.a. utställningsverksamhet, bildspel och föredrag. PhotoNaturas medlemmar skriver artiklar och producerar böcker.

4 intern -

 

« vorherige SeiteSeite: 1 2