Sie sind hier: Startseite » WEB-Verzeichnis » Foto-Clubs » Niederlande

 
 

Fotografie-WEB-Verzeichnis: Fotografie Foto-Clubs Niederlande

Westlandse Amateur Fotografen Vereniging

Westlandse Amateur Fotografen Vereniging

Tevens organiseert het bestuur jaarlijks een uitstapje naar een fotogenieke plek in Nederland.

1 intern -

Fotogroep Klazienaveen.

Fotogroep Klazienaveen.

Fotogroep Klazienaveen bestaat uit 20 amateurfotografen. Mensen die eens in de drie weken bij elkaar komen en elkaar stimuleren in de fotografie.

2 intern -

Fotowerkgroep 't Perspectief - Anna Paulowna

Fotowerkgroep 't Perspectief - Anna Paulowna

Fotowerkgroep 't Perspectief is een actieve club van zo'n 20 leden, die zich vooral bezig houdt met creatieve amateurfotografie.

1 intern -

Nikon Club Nederland

Nikon Club Nederland

Nikon Club Nederland bestaat uit fotografen (professionals amateurs digitaal analoog) en enthousiastelingen die Nikon een warm hart toedragen.

4 intern -

fotoclub Uitgeest

fotoclub Uitgeest

Fotoclub Uitgeest presenteert zich op deze site bekijk eens de portfolio

2 intern -

Foto Club Ommen

Foto Club Ommen

Foto Club Ommen bestaat sinds 1991, en is opgericht door o.a. Ron Lukas, Gerben Balt en Evert Martens. Het ledenaantal varieert van 15 tot 25 leden. De laatste ontwikkeling in de Foto Club Ommen is het aantal geïnteresseerde digitale fotografen dat lid wordt van de Club. Besloten is om géén aparte analoge of digitale afdeling te maken. Het gaat in onze...

2 intern -

Loosduinse Fotoclub Retouche, Den Haag

Loosduinse Fotoclub Retouche, Den Haag

Fotoclub Retouche is gevestigd in Den Haag en vindt onderdak bij Wijkvereniging Bohemen, Waldeck, Kijkduin . Het is echter niet noodzakelijk om in een van deze wijken van Den Haag te wonen om lid te worden van Retouche . We zijn een fotoclub waar iedereen, die van fotograferen houdt, welkom is. Of je nu met een luxe spiegelreflexcamera fotografeert of met een eenvoudige compactcamera, digitaal of analoog, als je plezier hebt in je hobby ben je welkom. De belangstelling van de leden is zeer gevarieerd. Zwart-wit of kleur, foto s of dia s, model, portret, landschap, architectuur of stillevens: voor de meeste aandachtsgebieden van de fotografie vind je wel liefhebbers onder de leden. Heb je interesse en wil je een keer komen kennismaken? Kom geheel vrijblijvend eens langs op een van onze clubavonden.

3 intern -

Fotoclub ’t Spectrum Rosmalen

Fotoclub ’t Spectrum Rosmalen

Fotoclub ’t Spectrum is een fotoclub die, in het 30-jarig bestaan, het plezier in het maken van foto’s nog steeds hoog in het vaandel heeft staan. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten wordt gesproken over en gekeken naar foto’s en dia’s.

0 intern -

Fotoclub Klik, Delft

Fotoclub Klik, Delft

huispagina van Delftse Fotoclub KLIK foto .... KLIK stimuleert de leden om actief met fotografie bezig te zijn. De club biedt de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen, zelf foto's af te drukken in onze doka’s, gebruik te maken van een fotostudio, foto’s te exposeren in onze club-ruimte en natuurlijk gezellig te praten over foto’s, fotografie en alles eromheen.Laatste nieuws 23/05/2009:Klik heeft inmiddels haar eigen Blog! Binnenkort wordt deze geïntegreerd op de site. Klik hier om alvast een kijkje te nemen. Wil je ook een bijdrage leveren? Username en password kun je aanvragen bij Hans.Ouder nieuws: Hans Spiegelaar, Dirk Boswinkel en Martijn van Pieterson hebben nieuwe foto's ingezonden. Deze kunt u bekijken onder "Foto's van leden" in het menu.

3 intern -

Amateurfotografenvereniging Haren

Amateurfotografenvereniging Haren

Fotoclub Beeldspraak bestaat al meerdan dertig jaar en heeft tot op de dag vanvandaag uitstekende amateurfotografen in haar gelederen. Er zijn bij Beeldspraak fotografen met artistieke pretenties, andere clubleden kiezen voor de documentaire of sociale invalshoek. De gemeenschappelijke vraag is altijd, hoe maak ik het onzichtbare zichtbaar en het gewone ongewoon

0 intern -